perjantai 19. joulukuuta 2014

Hoitolaukku

Järkihankintoja pitää tehdä, kun taloon tulee vauva. Niin kuin nyt hoitolaukku, vedenpitävästä kankaasta valmistettu hirvitys, jollaisia esimerkiksi vaippafirmat jakavat tuoreille äideille kera tuotenäytteiden. Meillä taisi viimeksi olla violetti vaippamainoslaukku... Tai sitten voi etsiä vähän toisenlaisen hoitolaukun.


Laukku on muovia yltä ja päältä, alun perin 60-70-luvulta peräisin oleva kosmetiikkapussi. Siihen mahtuu laskelmieni mukaan yksi vaippa ja pieni paketti puhdistuspyyhkeitä. Toivon, ettei tarvitsisi kuljettaa tuttipulloja mukana, vaan matkaruokailu hoituisi imetyksellä kuten viimeksikin. Sivutaskuihin sitten jotain muuta, vaihtobody ehkä? Vai mitä hoitolaukussa pidettiinkään - kymmenessä vuodessa ehtii unohtaa yllättävän paljon.


Laukku löytyi Linkki-Kirppikseltä, jossa ei yleensä kauheasti vintagelöytöjä tee; poikkeus vahvistaa säännön. Vauvakamaa sieltä kyllä olisi löytänyt vaikka millä mitalla, mutta sitä ei juuri enää tarvitse hankkia. Kun vain saisimme vaatelaatikon ja pinnasängyn alas vintiltä...

10 kommenttia:

 1. Voi että miten symppis laukku/meikkipussi. <3

  Ihanaa viikonloppua. :)

  VastaaPoista
 2. Tuo laukku on kyllä aivan ihanan värinen ja muotoinen. Kyllähän tuossa vauvan tarvikkeet kuljettaa ihan ilomielin. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tällainen kesäinen kukkaketo, sopii tammikuun vauvalle! :)

   Poista
 3. Semmoiset violetit mainoslaukut meilläkin viimeemmäksi oli käytössä, mutta onhan tuo nyt paljon kauniimpi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistan, että ratkoin siitä violetista vaippafirman logon irti, muttei se paljon asiaa parantanut ;)

   Poista
 4. Yksi asia mitä mä en modernissa maailmassa ymmärrä... siis se että miksi käytännöllisten asioiden pitää aina olla niin järkyttävän rumia? Oli kyseessä nyt sitten ihan mikä hyvänsä, kameralaukku, vaippalaukku, kahvinkeitin, imuri tai ihan mikä hyvänsä käyttöön tehty esine niin ruma on. Aina.
  Ennen tehtiin käyttöesineistäkin kauniita, miksei enää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa olen miettinyt esim. lastenvaunujen kohdalla. Kaikki on niin kovin teknisen näköistä, ilmeisesti se sitten vetoaa suurimpaan osaan kuluttajista, koska trendi on niin vahva.

   Poista
  2. Ja mitkä myös on järkyttävän rumia; pyöräilykypärät! Eikö niitä tosiaan ole olemassa mitään ihan oikeesti kauniita? Siis sellaisia jotka vintagetyttökin pistäisi päähänsä.

   Poista
  3. Totta muuten. Onhan niitä kypäriä sellaisia hatun näköisiä, mutta niissäkin näyttää vain siltä, että on tosi isopäinen :)

   Poista