perjantai 27. joulukuuta 2013

Viininpunainen laukku


Tämä laukku ei ole varsinaisesti joululahja, sillä ostin sen itse itselleni. Yleisen lahjanantopäivän läheisyydellä saattoi kuitenkin olla jotain merkitystä... Minulla on monta sellaista vintagelaukkua, joihin mahtuvat vain avaimet ja huulipuna, mutta tällä 50-luvun laukulla on kunnolla kokoa. Tämä sopii työasioihinkin sitten, kun niihin ensi vuoden puolella taas palaan. Järkihankinta siis!

Pinta on "aivomaista" tekonahkaa ja metalliosissa kauniit koristelut. Löytöpaikka oli erikoinen, pukuvuokraamo Lainahöyhenet Humalistonkadulla. Kuljin ohi, ihailin laukkuja ikkunassa ja tajusin, että niihin olikin merkitty myyntihinnat. Jäljelle jäikin monta kaunista laukkua, käykää toki katsomassa.


Ja nämä kaverit eivät liity asiaan muuten kuin esimerkkinä siitä, miten lumen ja jään tunnelmaa voi yrittää tuoda kotiinsa, vaikka ulkona sataakin vettä.


5 kommenttia:

  1. Oi miten hurmaava yksilö kerrassaan! Koristekuvioitu metalli on aina jotenkin hirveän viehkeää, ehkä siksi että siitä tulee aina jotenkin luksus-fiilis, esineen on oltava kallis kun noin paljon vaivaa nähty sen valmistamiseen :D tai jotain sellaista. Ihana laukku!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Itse asiassa vielä tajusin tarkemmin katsellessani, että nahkaahan tämä on eikä teko-. On varmasti joskus ollut kallis laukku,

    VastaaPoista
  3. Minustakin sen näytti kovasti aidolle nahalle tuossa alemmassa kuvassa, mutta en uskaltanut pelkän kuvan perusteella alkaa arvailemaan :D Kyllä, varmasti on kallis ollut aikoinaan.

    VastaaPoista