keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Talvinen paitamekko


Tämä talvinen ruosteenruskehtava paitapuku löytyi pari viikkoa sitten Uffilta. Se on kuosiinkudottua kangasta, jota ensin epäilin villaksi, mutta voiko olla villakangasta, joka ei yhtään kutita? Ehkä kyseessä on kuitenkin paksuksi kudottu talvipuuvilla. Puku on rennon oloinen, mutta riittävän asiallinen työtapaamisiinkin - kuten tänään.

Jos aikaa ennen lähtöä olisi ollut yli minuutti, olisitte saaneet nähdä myös uuden-vanhan 40-luvun takkini, jossa erään analyysin mukaan on oravannahkakaulus. Ehkä sen vuoro on jo huomenna?

2 kommenttia:

 1. Voi hyvinkin olla villaa, joka ei kutita. Varsinkin kun kyseessä on vanhempi vaate/lanka. Tietysti nykyisinkin saa hyvälaatuisia villatuotteita, mutta pitää tietää mitä ostaa.

  Pittää vielä erikseen mainita miten ihanaa on kun osaat arvostaa vanhoja laadukkaita tuotteita. Itse en osaa käyttää vintage(tyylisiä)vaatteita tai tavaroita, mutta sydäntä särkee kun tiedän että ihmiset työntää roskiin vanhaa tavaraa vaikka se olisi ehjää taikka korjattavissa. En pysty edes katsomaan tv:n sisustusohjelmia kun kokopuisia keittiöitä revitään roskiin jotta äkkiä saadaan valkoinen, moderni tiesmistä halpalevystä tehty tilalle. Hrrr...

  Keep up the good work Elina!

  t. MaryAnn

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, MaryAnn! Kamalaa, jos sisustusohjelmissakin tosiaan vielä tuhotaan vanhoja keittiöitä. Olemme itse asuneet tässä vuonna 1957 rakennetussa talossa nyt kymmenen vuotta, ja sinä aikana nähneet surullisen paljon purettuja sen ajan keittiöitä roskiksessa :( Onneksi joskus näkee myynti-ilmoituksia vanhoista kaapistoista, eli jotkut ymmärtävät niiden arvon, vaikkei itse haluaisikaan sellaisia keittiöönsä.

   Poista