sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Pikku punahilkan myssy ja muita söpöjä asusteita


Onkohan vähän liian söpöilevää pitää punaista baskeria tällä tavalla takana? Vai meneekö vielä 50-luvun hengessä läpi? Kun pitkän sisälläistumisjakson jälkeen lähtee kaupungille, mielellään asustaa kunnolla ja huolellisesti. Punainen, musta ja mustat pilkut valkoisella pohjalla jatkuivat myös takin alla.


laukku Lola Ramona
sukkahousut Lindex
kaikki muu kirppislöytöjä

Muuten tylsässä lämpimässä talvessa on ainakin se etu, että voi käyttää tällaisia loka-marraskuun stailauksia, kun ei lämpimänä pysyäkseen ole pakko hautautua monien vaatekerrosten alle. Tänään ei edes satanut (silti jalassa on kumisaappaat, ihan vain siksi, että ne ovat niin hienot).

6 kommenttia:

 1. Hieno asu ! Mahtavat nuo kengät , en olisi heti kumppareiksi uskonut !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat Melissa Ashantit, ensiesittelyssä täällä: http://hopeapeili.blogspot.fi/2011/07/synttarikumpparit.html Hyvin ovat palvelleet nämä vuodet :)

   Poista
 2. Ihana asu! Milloin olet ostanut nuo sukkikset? Ajattelin, että olisikohan niitä vielä saatavana. Nämä kaikki joulun ajan ja koko joulukuun postaukset ovat olleet aivan mahtavia! Kiitokset niistä ja hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Bubble, samoin sinulle! Sukkikset ovat noin vuoden takaista mallistoa, joten hyvällä tuurilla voi löytää, mutta välttämättä ei. Ehkä kevätmallistoihin taas tulee uusia pilkkujuttuja!

   Poista
 3. Mielettömän ihana! Kengät oli tosiaan aivan mahtavat. Tollaiset pitäisi itsekkin saada.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Divina! Näitä kai jonkin verran edelleen liikkuu eBayssa, joten onnea etsintään!

   Poista