sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Kuusenkarkkeja, 1953

Ostin eilen Paraisilta yhden Viikko-Sanomat -lehden vain sen jouluaiheen takia. Tämän mainoksen nostan esiin, koska se on paitsi värillinen - harvinaista vielä vuonna 1953 - myös siksi, että vanhat kuusenkaramellit viehättävät minua.


Mainos on koko sivun kokoinen, eikä Viikko-Sanomien käyttämä paperikoko mahdu skanneriini, joten tässä kuva kahdessa osassa.


Koskaan en ole löytänyt kirpputoreilta tai muualtakaan vanhoja kuusenkarkkeja, mutta ostaisin riemumielin, jos niitä jostain löytyisi. En taida olla ainoa, sillä silloin, kun näitä vaikka Huuto.netissä vilahtaa, hinnat nousevat korkealle. Ymmärrettävää tietysti, miksi tämän tyyppisiä koristeita ei ole säästynyt...

6 kommenttia:

 1. Ystäväni just tarjosi sellaisia minulle, mutta ajattelin että yäk, ikivanhaa karamellia. Voin tiedustella ovatko jäljellä.

  T. Laura H

  VastaaPoista
 2. Hei kysy ihmeessä! En minäkään niitä syödä ajatellut...

  VastaaPoista
 3. huutonetistä voisi löytää tai facebookin kautta jonkun retrotavara yhteisön kautta...? huutonetissä näin kuukausi sitten myös..onkohan vielä?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Netissä näitä silloin tällöin liikkuu, mutta tosiaan huutokaupoissa hinnat nousevat korkealle. Ehkä askartelen omat kuusenkarkit :)

   Poista
 4. Facebook-ryhmä Rättei, Lumpui & Retroi

  VastaaPoista