lauantai 1. syyskuuta 2012

Tanssimaan sadesäällä

Syksy katsoi kalenteria ja hyökkäsi täysillä päälle. Se, minkä piti olla leppoisa alkusyksyn vielä-melkein-terassi-ilma, kääntyikin sateenvarjojen, neuleboleroiden sun muun esiin kaivamiseen ja jokseenkin varmaan sisätiloissa pysyttelyyn.

Illan kenkien piti olla tällaiset


mutta ne ovatkin olosuhteiden pakosta tällaiset:


Kumisaappaat ovat palanneet! Kukista mekossa ei kuitenkaan ihan vielä luovuta.


50-luvun puuvillamekko Loimaan Rompetori
Melissa Ashantit eBay
kenkärusetit, korvikset, vyö, sateenvarjo kirppislöytöjä
laukku Lola Ramona


On kauhean sääli, että tuo punainen sateenvarjo on ihan pienten lasten kokoa. Sopisi asuun niin hyvin!

Illan jännityksen aihe on, pysyvätkö nuo rinkulat paikoillaan tukassa. Joskus tuntuu siltä, että laittautuu kovin ennalta-arvattavasti: minulla on ehkä kaksi kampausta, jotka osaan tehdä, ja ne sitten toistuvat aina vain. Nyt kokeilin tällaista. Pitäkää peukkuja!


Ja tässä vielä illan sävel. Lasse Liemola keikkailee vielä 75-vuotiaanakin, saas kuulla onko ääni vielä yhtä heleä. Hauskaa iltaa kaikille kotona ja kylillä!

5 kommenttia:

 1. Hauskaa iltaa! Ja uusi kampaus on hyvin chic, toivottavasti kestää tanssin pyörteissä!

  VastaaPoista
 2. Oih, oon ihan hulluna Lasse Liemolaan, olisin ollut varmasti yksi niistä hänen suurista teini-ihailijoista myös 50-luvulla, jos silloin olisin elänyt:D ja asusi on niin ihana, nuo kengät ja mekko ja kaikki, hyvin sievä :)

  VastaaPoista
 3. Aivan yli-ihania ovat molemmat kengät!! Ei kukista kannata luopua milloinkaan, itse käytän talvellakin! Tuovat kesän talven keskelle, mikäs sen mukavampaa!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista Rullakatariina, Sara ja Sannananna! Tiedoksi muuten, että Lassen keikka oli varsin sympaattinen, joskaan ei musiikillisesti enää ihan vanhojen aikojen tasolla (onko ihne tuossa iässä?) - mutta rullat ovat tukassa vielä Soul Seed -klubilla tanssimisen ja nukutun yön jälkeen.

  VastaaPoista
 5. ooh, mitkä kengät.. molemmat parit! :)

  Kuvissa on ihana Maija Poppas-tunnelma! <3

  VastaaPoista