torstai 13. syyskuuta 2012

Turkoosi jakku ja muuta työasua


Päivän asu on hybridi 60- ja 70-lukua.


60-luvun villabukleejakku Art + design
Polan kynähame, pitkät hanskat, 70-luvun korokepohjakengät, huivi kirppislöytöjä
sukkahousut LindexJos joku on miettinyt, minne se chignonin otsatukkasuikale päätyy korvan ohitettuaan, niin tässä sen näkee.

Ja juuri tällaista asua varten kaipaan keskiruskeita nauhallisia melkein-nilkkurikenkiä, siroja, korolla, ilman traktoripohjaa. Yllättävän vaikea löytää, läpi on käyty nettikaupat, nettihuutokaupat ja Turun keskustan kenkäkaupat. Saa vinkata, jos on jossain näkynyt!

edit: Arvonta päättyy illalla, vielä ehtii mukaan!
edit 2. Vaihdoin avauskuvaksi kuvan, jossa näkyvät Kristillisen Raittiusseuran talon kauniit ikkunat. Eräs lempitalojani näillä kulmilla, kaunis vihreä.

5 kommenttia:

 1. Ostin viime syksynä Elloksesta Wildflower-merkkiset, jotka varmaan vastaisivat tarpeitasi. Sillä merkillä on mukavan perinteisiä ja edullisia kenkiä.

  VastaaPoista
 2. Samaa mallia ei tietty enää ole, mutta esim nämä vastaavat kuvausta :)

  http://www.wildflower.se/SE/Catalog/wildflower/14060995.31.36.html

  VastaaPoista
 3. Itse asiassa ovat vähän liian saapasmaiset siihen nähden mitä etsin...

  VastaaPoista
 4. Minulle tuli ihan juuri äsken Facebookin mainospalkkiin Zalandolta kuva mitä ihanimmista nauhanilkkureista, joista sinä tulit mieleeni! :D Mutta lienet jo nettikaupoista varmaan tuon Zalandonkin kolunnut? :o

  VastaaPoista
 5. Kiitos Irwikissi muistamisesta! Kolusin Zalandon, mutta varmaan sinne päivittäin tulee uuttakin kamaa. Pitää vilkaista.

  VastaaPoista