sunnuntai 9. syyskuuta 2012

FuturoEi voi mitään: hattupäisessä 1950-luvun stailauksessa (vaikka päällystakki onkin 70-luvulta) rouva näyttää väkisinkin olevan so last season Futuro-talon olemattomilla kulmilla. Poikkesimme eilen katsomassa WeeGee-talon Futuro-näyttelyn ja pari muuta WeeGeen juttua matkalla Espoossa pidettyihin ristiäisiin. Käsitin ensin, että Futuro-näyttely sulkeutuisi tänään, mutta avaruusajan hiihtomajaan voikin tutustua vielä viikon ajan. Kannattaa, vaikkapa tehdä päiväretki Turusta! WeeGeessä en ollut aiemmin käynyt, mutta siellä viipyisi helposti monta tuntia.

Futuro itse on käsittämätön. Muovimajassa ei voi oikeastaan kuin lepäillä ja arvatenkin nauttia drinksuja makkaran grillaamisen ohessa. Mutta ehdottoman linjakas ja tyylikäs se on, edustaa hienosti aikansa ihanteita aikaan, paikkaan ja materiaan sitoutumattomuudesta.

2 kommenttia:

  1. Muistan futuron lapsuudesta luulin sitä ufoksi...Tyksin lähellä oli sellainen siinä missä nyt on Hesburger valkoinen! Sisällä en koskaan käyny mutt kait siin oli joku kahvila tai ravintola. Hieno hattu sulla!

    VastaaPoista
  2. Vau, olisipa vieläkin! Kahvilana tällainen olisi ihan omiaan, tosin ei kovin esteetön sisäänpääsy...

    VastaaPoista