sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Ostopaikkavinkkejä

Piti tehdä sunnuntain asukuva, mutta ehkä siitä tulee vaikka maanantain asukuva: olen koko päivän pitänyt sadetta sisällä ja siivonnut puoliröntöissä sortseissa (ne ovat tosin Escada-merkkiset, mutta ei auta, ainakaan enää parin tunnin imurointisession jälkeen). Siinä sivussa olen tuonut syysvaatteita sisään ja vienyt kesää vintille sekä valikoinut joitain poislähteviä mekkoja, laukkuja ja muita. Vaikka tätä blogia katsellessa varmaan usein näyttää, että uutta tavaraa vain ilmestyy, kyllä niitä entisiä pannaan vähän väliä eteenpäin uusiin koteihin.

Vastikään löytämäni kiva osto- ja myyntipaikka on Facebookin vintage-vaatteiden kirpputori. Sinne olen listannut jotain Hopeapeilissäkin nähtyä, ja tarkoitus on jatkaa, kunhan uusi tarmonpuuska taas joskus iskee. Tarjonta on tasokasta ja monet myyjät pitkän linjan vintage-harrastajia, joten kannattaa perehtyä!

Koska kuvattomat blogitekstit ovat ankeita, lisätään kaunis kansikuva ruotsalaisesta Femina-lehdestä vuodelta 1953. Tämän lehden ostin myös FB:n kautta, nimittäin Rättei, lumpui ja retroi -ryhmästä. Eläköön sosiaalisen median monet ulottuvuudet!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti