perjantai 7. syyskuuta 2012

Syksyn edullisia iloja esiteltynä Etsyn avulla

Kun tänään tarvoimme rankkasateessa yhdeksän asteen helteessä Raumalla vapaapäivää viettämässä, tajusi kyllä, että vaikka miten vielä lämpenisi vielä niin kesä on ohi. Illalla saimme nauttia syksyn hyvistä puolista, kun saimme lahjaksi pienen kassillisen herkkutatteja. Tämän puvun värisiä suurin piirtein.


Ruskea palaa syyskuussa mentaaliselle värikartalle aina vain. Enää ei vakosametin muodossa niin kuin vielä muutama vuosi sitten, mutta yhtä kaikki kaapissa on hyvä arsenaali ruskeaa, voin jättää kalliit nettikauppaostokset muille. Hyvä niin, koska kesän reissuista on vielä jäljellä makseltavaa...

Sinapinväri taas on syksyllä ihana, mutta parhaimmillaan kengissä meillä, joiden ihon sen läheisyys tekee porsaanpunaiseksi.


Kuva tuntuu tutulta - voi olla että olen ihastellut samoja kenkiä täällä ennenkin - mutta ihme kyllä löysin omani, hyvin samanhenkiset ja -ikäiset mokkakengät, viime viikolla Pelastusarmeijalta. Vähän halvemmalla onneksi.

Omenoita saa tänä syksynä varmasti jokainen jos ei omasta niin tuttavan puutarhasta tai tyhjältä tontilta - tai Facebookin kaupunkikohtaisten Omenapörssien avulla. Omppujen kylkien punastumista odotellessa voi katsella vaikka näitä punaisia helmiä.


Mutta yksi juttu puuttuu vielä. Sitä vaaleansinistä trenssiä ei ole löytynyt, vaikka olen nuuskinut lähes kaikki kaupungin kirppikset ja tein hankintapyynnönkin Retrobotin tytöille. Pitäisiköhän sittenkin...?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti