tiistai 4. syyskuuta 2012

Syyskenkiä

Siirtelin taas vähän aarteitani kenkähyllyssä. Aina se ilahduttaa.

Vielä pitäisi löytää superluotettavat mustat 40-50-luvun vaihteen henkiset arkikengät työkäyttöön näiden sadan kenkäparin jatkoksi. Helpommin sanottu kuin tehty!

4 kommenttia:

 1. Kerropa mulle mitkä ihmeet Minna Parikka-tyyliset sydänkengät nuo oikein ovat?? Onko oikeasti vintage-kamaa? Eli Parikkahan hyödyntää sitten jotakin vanhempaa käytössä jo ollutta ideaa! Aivan ihanat myös nuo viimeiset.... Kenkäkokosi ei vissiin tietenkään ole 37 etkä nyt tietenkään mulle noita myy... Kunhan turisen tässä itsekseni ;)

  VastaaPoista
 2. Ne on ihan aidot Minna Parikat, vaikka olen kyllä huomannut että Parikka hyödyntää esim. 30-luvun kenkämainoksista tuttuja tyylejä. Löysin joskus Valtterin kirppikseltä! Ja sulla on toivoa, jos noista viimeisistä tykkäät, sillä ostin nuo joltain kiertävältä kauppiaalta vintagetapahtumassa ja tätä mallia oli monia eri kokoja vanhan kaupan varastosta :)

  VastaaPoista
 3. Kääk en kestä! Sulla on nuo kaksiväriset parikat! Oon yrittäny pitää silmiäni auki näiden ja niiden eräiden toisten kaksiväristen parikoiden (nimiä en ikinä muista mutta niissä oli sellaista punaruudullista kangasta) suhteen etsyssä ja ebayssa, mutta ei vaan osu kohdalle.

  VastaaPoista
 4. Voin kiertää veistä haavassa vielä kertomalla, että ne ovat tosi mukavat jalassa.

  VastaaPoista