tiistai 18. syyskuuta 2012

40-luvun mekko

Muistatteko nämä 40-luvun mekot, jotka ostin käyttämättöminä muutama viikko sitten? Nyt on vihdoin aika näyttää yksi asukuvassa. Ensimmäisenä käyttöön pääsi munakoisonvärinen mekko valkoisilla kiemuroilla.


Pahoittelut kiireisen bloggaajan huonosta tukasta ja kiiltävästä naamasta, mutta mekko toimii! Se sekä näyttää että tuntuu luontevalta, on juuri sopivan kokoinen ja ihan omiaan tummien, huomiota itselleen hakemattomien asusteiden kanssa. Nyt ei tarvitse edes toivoa enempää tällaista, kun saman pakan mekkoja on lisääkin.

Yksi mekoista on kokoa pienempi kuin muut, ja se oli jo lähtemäisillään myyntiin - kunnes tajusin, että vyötärön juuttumisen hartioihin voi välttää ompelemalla sivusaumaan vetoketjun. Vanhan ajan ompelutyö saumavaroineen sallii tällaiset muutokset. Kunpa vain ehtisin ommella!

Olisi muuten hauska kuulla, jos joku täkäläinen lukija ehti käydä hakemassa näitä Manhattanilta. Kävin itse siellä seuraavan kerran ehkä viikkoa myöhemmin, ja silloin myyntipaikalla oli jo toisen myyjän tavarat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti