keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Postimyyntiaarteita: sortseja ja uimapukuja

Lana Lobellin postimyyntikuvaston skannaukset jatkuvat. Tällä kertaa otin työn alle vapaa-ajan vaatteita: sortsi- ja housuasuja sekä uimapukuja. Ylimmässä kuvassa pidän kovasti vasemman yläkulman yhdistelmäasusta, jossa on sekä edestä napitettava kietaisuhame että rantakelpoinen sortsipuku; yläosan leikkaus on lähes täydellinen. Ja sen viereinen asu, ylhäällä keskellä, on kuin klassisesta pin up -kuvastosta!


Tässä lisää hame/sortsiyhdistelmiä sekä jotain todella söpöilevää - olkainsortsit! Pitäisikö oikeastaan tehdä sellaiset kesäksi?


Vähän myös värejä - ja merihenkeä.


Uimapuvut ovat aivan järjettömän upeita tosi tällätyllä tavalla, joka hallittiin 1950-luvulla hyvin. On rimpsuja, poimutuksia, tereitä, nyörityksiä, nappisomisteita... Myös näissä on vahvaa pin up -ainesta. Huolisin näistä minkä tahansa, mutten ole ihan varma, kehtaisinko käyttää ylärivin vasemmanpuoleista tai keskimmäistä!


Ja vielä muutama, väreissä. Ruudullinen, jossa on rimpsureunainen nappilista, kävisi myös hameen kanssa yläosaksi, musta poimutettu on taas todellisen femme fatalen valinta. Vaakaraitainen vaaleansininen on ehkä uimakäyttöön toimivimman näköinen.


Hauskaa kesän odotusta, nyt voi jo fiilistellä kesävaatteita!

6 kommenttia:

 1. Voi vitsit miten ihania, varsinkin noi uikkarit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uikkarit herättävät lähes vastustamatonta halua vintageshoppailuun. Harmi vain, että niitä on saatavilla vielä vähemmän kuin monia muita ihania vintagejuttuja.

   Poista
 2. Noi sortsiasut on ihania ja voisi hyvin kuvitella pelaavansa niissä sulkapalloa lämpimänä kesäpäivänä. Hieman peittävämpi merimiesasu taas sopisi sisävesiristeilylle. Uikkarit ovat suloisen naisellisia. Kyllä tuollaisen uikkarin mierlihyvin omistaisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulkapalloa, kyllä, tai jopa krokettia! :)

   Poista
 3. Kyllä tuolloin naiset olivat niin naisellisia ♥ Tuon ylemmän kuvan valkoinen ja alempana saman tyylinen ruudullinen asu on hameosan malliltaan juuri sellainen, kun ajattelin kesäksi ommella. Levenevä helma ja edestä napituksella kiinni :) Ja shortsiasut on ihania !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se onkin kiva se nappilistahame! Menee varmasti vaikka venepäänteisenkin yläosan kanssa tai muun yksinkertaisen jutun.

   Poista