lauantai 5. huhtikuuta 2014

Timantteja auringossa

Jos timantit ovat tytön parhaita ystäviä, tällaisen melko pienituloisen perheenäidin parhaita ystäviä ovat kyllä jalokiviväriset läpikuultavat akryylikorut. Tällaisen 1960-lukulaisen korvakorusatsin (ja parit räväkän väriset puolipallot) löysin tänä aamuna lähi-Pelastusarmeijalta.


Lohenpunaiset, joissa näyttää olevan kalanpyrstö, ovat jonkinlaiset liljat; hyvin havaijihenkiset korvikset. Oikean reunan oliivinvihreät ja siniset on tehty kiinnittämällä kimpuksi litteitä muoviliuskoja, tällaista työtapaa en ole aiemmin nähnytkään. En osaa valita näistä omaa suosikkiani!

6 kommenttia:

 1. Ompas kivoja koruja, en ole ennen nähnytkään(tai kiinnittänyt huomiota) mutta nyt kiinnitän!Noi liilat ois mun suosikit :)Pitääpä seuraavalla kirppiskierroksella luoda silmäys myös koruihin ja varsinkin akryylisellaisiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kyllä! Ei näitä usein löydä, mutta joskus käy tuuri.

   Poista
 2. Kuvassa houkuttelevalta näyttävät lilat korvikset, vasemman puolen sammalenvihreät ja nuo kesän punaruusut. Punaruusut näen sielunisilmin ruusumekon tai koktailpuvun parina. Havajikorvikset käyvät esim naamiaisiin tai ranta ym teeman bileisiin. Hauskoja ovat vaikka lautasella esillä pitää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lautasella kampauspöydällä pidänkin näitä ihanuuksia, kun on niiden kausi :)

   Poista