perjantai 11. huhtikuuta 2014

Viikon uutuuksia

Ollut vähän hankala viikko, lapsi kipeänä kotona ja lattialle putoava vihannespaloja täysi leikkuulauta ja muita arjen vastoinkäymisiä. Mutta pieniä ihania asioita viikon varrelta näin perjantain kunniaksi.

Saimme Facebookin roskalavaryhmän kautta kesäkodille pienen 1960-lukulaisen ruokapöydän. Kun se tuli kotiin, huomattiin, että sen pinnan formicalevy on ihan samaa VirrVarr-kuosia kuin keittiömme työtaso, vain vaaleansinisenä. Kuvionhan on suunnitellut ruotsalainen kuninkaallisnero Sigvard Bernadotte. Tämä väri ei käsittääkseni enää ole tuotannossa.


Sitten osuin kerrankin oikeaan aikaan paikalle, kun Vintage-vaatteiden kirppiksellä oli tarjolla vähän erikoisempi kesäpuvun kaava, yläosassa on syvä v-leikkaus ja hiukan huivimainen kaulus. Allaoleva ruusukangas tuli tänään postissa ystävältäni, ja voi olla, että juuri siitä - kapealla helmalla - teen tuon kaavan ensimmäisen version.


Mukavaa viikonloppua! Viimeistään sunnuntaina pääsemme taas kesäkodille remontoimaan; on hienoa, kun on jotain, mitä odottaa.

6 kommenttia:

 1. Ihana kaava. Toivottavasti saadaan nähdä myös valmis mekko kaavalla toteutettuna ylläsi. Pöydän kuvio on kaunis. Toivottavasti saadaan ajan kulessa nähdä kesäkotipostauksia jossa pöytä on löytänyt paikkansa. Toivottavasti lapsi paranee pian.Hyvää pääsiäisen odotusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anonyymi, ja mukavaa kevättä ja pääsiäisen odotusta myös sinulle! Odotan itsekin jo kovasti sitä, että kesäkodista voi ottaa edustuskelpoisia kuvia.

   Poista
 2. Moi! Sulle on haaste blogissani, käy kurkkaamassa: http://sinistailoa2.blogspot.fi/2014/04/sain-rentouttavaa-remontointia-blogin.html :)

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Niin, tuo ei edes ole ihan helppo. Saa nähdä, miten itsekään onnistun, nyt en selkävaivojen vuoksi ole vielä pystynyt edes kokeilemaan. Ainahan voi käyttää ompelijaa, jos löytyy aivan täsmäihana kaava ja kangas!

   Poista