keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Romuromantiikkaa
Onhan tuolla tiluksilla vähän korjailemista. Pääsisäänkäynnin kaiteella on linnunpesä, pergolasta yksi pilari romahtanut ja rappauksissakin jotain sanomista. Puutarhasta löytyi tällainen vanha kärry, joka noudattelee samaa romuromanttista linjaa. Tosin tämä saa varmaan jäädä sellaiseksi kuin on, toisin kuin pergola.


Mutta silti - ja vaikka pergolassa kasvaa tiheästi nokkosta. On se ihana.


PS. Huomenna on Vaatevallankumous-päivä. Erilaisia tapahtumia on varsinkin pääkaupunkiseudulla paljon, mutta täällä Turussakin voi esimerkiksi osallistua Julja-merkin vaateswappiin tai käydä katsomassa, miten VintagEijan vaatteet syntyvät Maariankadun kaupan työhuoneessa. Lista kaikista päivän tapahtumista löytyy täältä.

2 kommenttia:

  1. Kuvista näkee, että paikka on ollut joskus upea. Valtavasti työtunteja niin saa nostettua uuteen kukoistukseen. Työ lienee vaivan väärti. Voisin hullaantua tuollaisen paikan kunnostamiseen. Kuvat ruokkivat mielikuvitusta. Kiitos.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yhteisössä on onneksi myös ihmisiä, jotka oikeasti osaavat kunnostaa vanhaa. Me emme osaa, mutta teemme kyllä, kunhan joku ensin kertoo, miten kuuluu toimia :)

      Poista