maanantai 3. kesäkuuta 2013

Kesäsuunnitelmia


Piti ladata tänne lauantaina suuri lomanaloituskuva, mutta kun ei tässä osoitteessa vielä ole lomasta tietoakaan, pääsi unohtumaan. Vielä kökötän pari viikkoa täällä rouva Toukokuun tapaan naputtelemassa ja sitten vasta kesälaitumille.

Kesämatkaa olen jo suunnitellut ahkerasti, mikäs sen parempaa päiväunelmointia. Viime kesänä kävimme Sisiliassa asti, tänä vuonna pysytään kotimaassa, josta löytyy vielä moneksi vuodeksi ennenkoluamattomia kolkkia (ja toivon mukaan myös kirpputoreja). Matka vieläpä suuntaa ruotsinkieliselle seudulle, sehän on melkein kuin ulkomailla! Kartankin, sillä tällaisella kesämatkalla pitää käyttää paperikarttoja, osasin tilata ruotsiksi kaupungin matkailutoimistosta.

Lomalta odotan pieniä uusia elämyksiä, mukavaa seuraa, edes paria huippua kirppislöytöä ja kaikin puolin miellyttäviä olosuhteita. Majoituksetkin on varattu, ennakkovalmisteluista puuttuu enää silkkinen uima-asu:2 kommenttia:

  1. Kerrassaan ihanat kuvat, edellisessä blogissani oli aina näitä vanhoja mainoksia ja niistä tuli kyllä monesti hyvät naurut :) hienoa että se loma sieltä pikkuhiljaa hiipii, minun lomani alkoi eilen :).

    VastaaPoista
  2. Minäkään en kyllästy vanhoihin mainoksiin koskaan, toivottavasti te lukijatkaan ette :)

    VastaaPoista