sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Kesäkirppiksellä

Hellesunnuntaina saimme autokyydin kirppikselle, ensisijaisesti suuntana Halikon Hajalassa sijaitseva Kaikulan kesäkirppis. Oi, kesä ja kesäkirppikset, jos vain olisi aina kyyti, en muuta kesäsunnuntaisin tekisikään kuin kiertelisin tällaisilla. Ja pulahtaisin välillä uimaan, sehän on selvä. Nyt vain katsoimme kadehtien pihan lasten pulikointia vesisaavissa (turkoosi vanha Sarvis, jollen väärin nähnyt).

Tarjonta oli sisustusvoittoista ja tyylikkäästi valikoitua. Etenkin peltipurkkiharrastajalle tarjontaa oli kivasti. Mietin nyt näitä kuvia katsoessani, että vaaleanpunainen silkkitäkki olisi pitänyt kerätä mukaan, vaikken tiedäkään, mihin sitä käyttää. Onpa vain ihana.
Ostoksemme olivat aika pienet, yksi mehulasi ja pari kirjaa. Pihalta löytyi hauska vanha bussi, joka ei tainnut olla myynnissä. Aloimme pojan kanssa miettiä, että sellainen olisi mukava asuntoauton ja rekan yhdistelmä kirppismatkoilla.
sortsit lahja ystävältä /VintagEija's
trikootoppi kirppislöytö, 50 snt
kengät DinSko, viime kesän mallisto
korvikset vintage-Iberoa, ne ja rannerenkaat kirppislöytöjä
kassi oma vanha, ostettu vuonna 1984 Italiasta


4 kommenttia:

 1. Tää sama bussi on ollut Kiskon Aijalan kylässä kirppisbussina silloin kun olimme tuore pari Pekan kanssa kävimme siinä :)

  VastaaPoista
 2. Aika huippua, kirppisbussi! En ole ennen kuullut, että Suomessa olisi tällainen toiminut. Kauppa-auto parhaimmillaan.

  VastaaPoista
 3. Tämä bussi toimii tätä nykyä perheemme asuntoautona, heinäkuussa lähdemme taas kiertämään Suomea ja tukemaan osaltamme uhanalaisia leirintäalueita.
  Bussin historiasta tiedän sen verran, että se on toiminut postin palveluksessa ja lähetystyössä Viron suuntaan.
  Bussissa saa vapaasti käydä kurkkimassa, kun kirppiksellä seuraavan kerran tulette piipahtamaan.

  VastaaPoista
 4. Sanna, teillä on epäilemättä Suomen komein asuntoauto! Hauskaa leirintälomaa, sellaiselle mekin olemme suuntaamassa vaikka henkilöauton kyydillä.

  VastaaPoista