lauantai 21. toukokuuta 2011

Puistossa taas

Ravintolapäivän takia melkein-oman-pihamme pikkukioski tarjosi tavallisten kahviensa lisäksi hyvää vegaanista safkaa. Päivä suosi viltillä kellimistä ja puistopelailua. Lisäksi paikalle pamahti satakunta fiksipyörää kuskeineen, kyseessä olivat jonkun foorumin kokoontumisajot.


Päivän asua tuli joku tuntematonkin kehumaan, mutta itse olen siitä vähän epävarma.


- Onko mekon helma liian lyhyt vai ei?
- Miten leveälierisen hatun lierin saisi pysymään jämeränä?
- Pitääkö vai antaako pois kengät, jotka ovat ihmeellinen löytö (punaiset, ehkä 40-luvulta, minun kokoani!) mutta hankalat kävellä?

Vaikeaa.

Sitten pieni hyvä asia.


Ihan vain tiedoksi: kirsikoita saa taas! Limenvihreä muovipunoskulho on päivän löytö Pelastusarmeijalta.

4 kommenttia:

  1. Lierihatusta en pysty sanomaan miteen saa pysymään jämeränä, mutta kengät ovat aivan ihania! Pidä ne ainakin vielä hetken, ehkä voit käyttää niitä joskus kun tiedät ettet joudu kävelemään niin paljon. Ja sitten jos huomaat ettet kuitenkaan käytä, niin sitten vasta annat pois. Ja minusta mekko ei ole liian lyhyt. Tiedän sen tunteen, minä haluan että kaikki mekot menisivät just polven yli ja sitten on outo olo kun on lyhyempi. Mutta se näyttää hyvältä, kuosin kanssa siitä välittyy kiva 60-lukulainen tunnelma :)

    VastaaPoista
  2. Tuo mekkohan onkin 70-luvun repro, eli voi olla, että ajan muodin mukaan vähän lyhyempi kuin 50-luvulla olisi tehty. Kuosi ja värit minusta kauhean kivat, joten ehkä kestän sitä lyhyttä helmaa vielä...

    VastaaPoista