sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Niin alkoi toukokuu

Kylmästi alkoi. Mies oli pyydetty vappupuhujaksi, joten liikkeelle oli lähdettävä, vaikka mittari näytti aamulla kuutta astetta. Mietimme, miten Vartiovuorenmäen kylmyys torjuttaisiin: keväällä haluaa näyttää keväiseltä, mutta olla silti mukavasti hytisemättä. Ratkaisu: kahdet ohuet sukkahousut, ruusumekon alle kaksi alushametta (myös pörheän vaikutelman vuoksi - haikailen kunnon tutu-tyyppistä tylliä, tähän tapaan, mutten vielä ole saanut hankituksi), lähtökohtainen suunnitelma, jonka mukaan paikalta voi poistua heti, kun käy epämukavaksi.

Sisäiseksi lämmikkeeksi banaanikarkkeja.


Puistoon ei parhaita kenkiä. Mieluiten kivannäköiset, mutta jo vähän kärsineet. Harmaat peep toe -avokkaat löytyivät pari vuotta sitten Porin torilta kolmella eurolla.


Käsineissä, joita piti pitää jo olosuhteiden pakosta, taas saattoi vähän hienostella. Tykkään näistä pimujen tilpehöörikaupasta ostetuista rannekoruista kovasti.


Reilun tunnin jaksoimme. Ihan kivaa kuitenkin oli - kunnes tuo ilmapallo kotimatkalla karkasi. Hauskaa vappua ja toukokuuta kaikille!


2 kommenttia:

  1. Keväisen raikkaan lookin olet onnistunut loihtimaan! Jotenkin minusta tuntuu että vappuna on jokavuosi kylmä,vaikka pääsiäinen usein vietetäänkin 20 asteen paremmalla puolella.------

    VastaaPoista
  2. Totta muuten, siltä vaikuttaa! Monena vappuna on räntääkin tullut, nyt sentään "vain" rakeita.

    VastaaPoista