tiistai 3. toukokuuta 2011

Kolmannen päivän kiharat

Kirjoitan ihan siitä ilosta, että olen tainnut löytää tukalleni sopivan muotoilutuotteen. Ihmeen nimi on hiuspuuteri. Minulla on liukas, rasvoittuva ja ohut hiuslaatu, jossa mikään kampaus ei tahdo pysyä, ja jos pysyisikin, juuri on voiveitsellä nuollun näköinen viimeistään pesupäivää seuraavan päivän iltana. No. Tässä ovat vappukiharat kolmatta päivää käytössä:


Ihan lähikuvaa hiuspohjasta ei viitsi laittaa, mutta väitän, ettei tukka ole vielä ollenkaan ympäristöhaitta-asteella. Te lukijat, jotka kärsitte samanlaisesta hiuslaadusta, ymmärrätte, miksi tämä on niin suuri juhlan aihe!

Puuteria suihkutetaan kuivan tukan juureen ennen muotoilua ja se siitä. Kiharatkin pysyivät hyvin - vappukuvassa ne olivat kampaamatta auki, tähän malliin harjasin ne ihan reilusti ja kiinnitin latvat uudelleen lakalla.

Ei muuten ole kukkamekkoilma tai -olo. Ei sitten yhtään. Siksi pitkästä aikaa tumma vaatetus, enemmän 40-luvun kuin 50-luvun henkeen.

40-luvun satiinipusero Vintage Wäkkärä
pohjepituinen kynähame, helmassa pliseeraukset, UFF (vinkkivinkki: siellä on taas aleviikot)
mokkaiset 50-luvun avokkaat Huuto.net
vyö, panta, nappikorvikset, narupunottu laukku kirppislöytöjä

6 kommenttia:

 1. Onko joku tietty merkki joka olisi hyväksi havaittu? Ettei turhaan monia kokeilisi meinaan kuulostaa kyllä juuri niin miun lattahiuksieni jutulta että pakko kokeilla.

  VastaaPoista
 2. Minä en edes muista tämän merkkiä - menin vain kampaamokauppaan että hiuspuuteria kiitos, ja valitsin sprayn, kun ajattelin, että se on helpoin käyttää. Tämä on siis ensimmäinen joka minulla on, ei kokemusta isosta skaalasta merkkejä.

  VastaaPoista
 3. Kiitos vinkistä! Yhtiömme kokeilee tätä pikimmiten.Sekä mulla että molemmilla tyttärillä on tukkaa ihan jumalattomasti, mutta laadultaan hienoa, liukasta ja pikarasvoittuvaa (rasvoittuva on myös naama, ilmeisen iänkaikkisesti, aamen: joku väitti, ettei tämmöinen nahka rypisty.. Paskapuhetta!). Epäilen, että jos puuteri toimii, sitä suhuutellaan residenssissämme kesällä ahkerasti.

  VastaaPoista
 4. Mulla on muuten ihan hyviä kokemuksia rasvaisen naaman ikääntymisestä (olipa kauniisti ilmaistu). Sanoisin, että oikeus on tässä kohdassa toteutunut.

  VastaaPoista