perjantai 31. lokakuuta 2014

Tuhannes teksti: päivän asu ja kirja-asiaa

Tämä on Hopeapeilin tuhannes kirjoitus. Mietin, että pitäisi keksiä jotain pankin räjäyttävää tai ainakin sellaista, joka kiinnostaa edes suurinta osaa teistä lukijoista - mutta ei, esimerkiksi uusien kauniiden asujen esittely siirtyy nyt joka tapauksessa kevääseen. Nyt mennään sillä, mitä on, eli kolmella mekolla, muutamalla hameella, muutamalla yläosalla ja niiden asusteilla: Project 333 on tullut luokseni aivan pyytämättä.

Koska asukuvat ovat tämän blogin luetuinta ja tykätyintä materiaalia, tässä juhlan kunniaksi päivän (ja eilisen päivän) työasu.


Viininpunainen jerseymekko ei näytä hyvältä enää monen viikon ajan, mutta vielä se on yhtä ihana päällä kuin puolitoista kuukautta sitten tässä ja riittävän asiallinen työtapaamisiin. Vatsan kokoa voi halutessaan verrata edellisen kuvauskerran kuviin! Mekko on lyhythihainen, mutta kerrostin alle mustan trikoopaidan (näkyy hiukan kauluksesta ja hihansuista) ja päälle persikanvärisen vintage-neuletakin, jonka viime joulun aikaan ostin Eijalta; perjantain kunniaksi mukana myös persikanvärinen tuplahelminauha. Kengissä on tänään korkoa ja kävin jopa kaupungilla nämä jalassa, mutta kylläpä väsytti kotiin rahjustaessa.


Tänään oli merkittävä päivä myös sikäli, että lähetin kustantajalle ensimmäisen vintageteemaa sivuavan kirjani käsikirjoituksen. Tunteista päällimmäisenä on väsymys; edessä on joka tapauksessa pitkä editointiprosessi ennen kirjan painoon pääsemistä. Mutta yksi etappi on nyt sivuutettu, ja ensi viikolla teen jotain aivan muuta. Itse asiassa jo ennen ensi viikkoa teen jotain ihan muuta, kuten esimerkiksi puolukka-kinuskijuustokakun sunnuntaiselle brunssille. Vapaa-aikaa, ihanaa!

8 kommenttia:

 1. Kauniisti asustettu asu jälleen. Ihailen sinnikkyyttäsi korkokenkien käytössä. Itse en niitä selkäkipujen vuoksi ole pystynyt raskausaikana käyttämään kuin ihan alkukuukausina. Toivottavasti saadaan vielä asukuvia ne ovat odotettuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Korkokengät menevät vielä, kunhan välillä käyttää mataliakin - monta päivää korkoja peräkkäin ei onnistu. Asukuvia on toivon mukaan tulossa ihan odotuksen loppuun saakka, vaihtelua vain ei ole niin paljon kuin tavallisesti :)

   Poista
 2. Onnittelut merkittävän päivän johdosta! : ) Odotan innolla lisäinfoa tästä uudesta kirjasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Menee ensi vuoden puolelle ennen kuin siitä voi puhua enempää kuin nyt olen täällä kertonut :)

   Poista
 3. Merkittävä etappi saavutettu niin blogin kuin kirjankin suhteen, Onnea siis edelleen! Asukuvat ja tarinat vaatteista tosiaan sitä toivotuinta. Kiva kun teet niitä tässäkin elämänvaiheessa :) Metsäntyttö

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta kai teen, ehkä tahti vähän harvenee kun ei samaa mekkoa viitsi kovin monta kertaa viikossa esitellä... mutta jotain kyllä keksitään!

   Poista
 4. Onnea tuhannesta postauksesta ja kirja-asiasta myös! Jään jännityksellä odottelemaan lisää uutisia siitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja aivan varmasti infoan asiasta täällä keväämmällä!

   Poista