sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Syysjuhlan asu

Nyt jo neljättä kertaa pidimme kirjallisen vastaanoton Turun kirjamessujen aikaan. Kyse on siis isoista juhlista, joissa on kirjallista ja musiikkiohjelmaa, paljon vieraita ja loppuyöstä disko keittiössä tai olohuoneessa. Haluan aina pukeutua juhlavasti kotibileisiimme, ja tällä kertaa asun valinta oli helppoa, koska käytännössä vain yksi juhlava yläosa mahtuu päälleni.

 kaikki asun osat kirppislöytöjä paitsi sukkahousut H&M

Tykästyin Uffilla tähän ketjukauppaperäiseen sifonkitrikootoppiin, koska se toi mieleen 50-luvun babydoll-henkiset äitiystopit. Korallinpunainen toppi on normaalimalliston vaate, minkä huomaa helman pituudesta - äitiyspaidat ovat aina pitempiä - mutta voimakkaan poimutuksen vuoksi sopii myös vatsankasvattajalle. Hame on Benettonin äitiysmallistoa, kengät ketjukauppaa kirppiksen kautta ja korut luultavasti 60-luvulta. Chignon-nuttura herätti juhlissa huomiota; se on tosiaan syntynyt ilman lisäkkeitä voimakkaasti tupeeraamalla omia harvoja hiuskarvoja.


Kerrankin ehdin jopa lakata kynnet!


4 kommenttia:

 1. Ihan onnistunut löytö tuo toppi. Sopi hyvin juhliin. Tuo kuvassa näkyvä nojatuoli on muuten kiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kyllä, nojatuoli - tai tuolipari, on toinenkin samanlainen - on kaunokainen. Saatiin joskus ystävien ylijäämänä!

   Poista
 2. Asu sopii sinulle ja tuo topin reunus on hauska. Punaiset korot ovat ihanat.

  VastaaPoista