sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Ensimmäiset talvikuvat ja Nyt saa toivoa -osasto...koska eikös Halloween ole talvikauden ensimmäinen juhla? Sitä paitsi aseman värilliset mainosvalot luovat aina pimeänä aikana viehkoa tunnelmaa. Kurpitsa (luomu) on osuuspuutarhalta ja sekä veistotaiteesta että piirakanpaistosta vastasi taitava tytärpuoleni. Kurpitsan sisällä pilkottaa led-kynttilä, tiedoksi paloturvallisuudesta huolestuneille!

Huomasin, että tämä kirjoitus on 998. Hopeapeilissä julkaistu teksti; blogihan on toiminut noin neljän vuoden ajan. Tuhannennen kirjoituksen kunniaksi nyt saa taas toivoa! Millaisista asioista haluaisitte Hopeapeilistä lukea lähiviikkoina tai ehkä loppuvuoden aikana? Sana on vapaa ja se varmasti kuullaan!

9 kommenttia:

 1. Kesäkodin sisustus ja tunnelman luonti viehättävät kovasti, pääsee vähän itsekin sisustus tunnelmaan mukaan kun lukee kivasti kirjoitettuja tekstejäsi.

  VastaaPoista
 2. Minäkin mieluusti näkisin kesäkodin sisustusta, vaikka siellä varmasti vielä on hommelit kesken, mutta remontin ja sisustuksen edistyminenkin ovat kiinnostavia seurata.

  VastaaPoista
 3. Kesäkotiasiaa on varmasti tulossa lisää, vaikka nyt kylmänä kautena, kouluvuoden aikana ja raskauden edetessä/pikkuvauvan kanssa käymme siellä ymmärrettävästi harvemmin kuin kesällä. Kiitos kommenteista, saamanne pitää :)

  VastaaPoista
 4. Toivoisin käsityö- ja askarteluohjeita, erityisesti niitä lehdistä skannattuja! Talviaikaan tekee aina mieli ommella ja neuloa :) Myös postauksissasi olevia vanhoja mainoksia ja kortteja on mukava katsella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loistava ajatus, Lilli - talviaikaan tällaiset sisällätekemispuuhat ovat tosiaan enemmän kuin paikallaan! Vanhoja mainoksiakin on taas luvassa, jossain vaiheessa tiedossa ainakin äitiys/vauva-aiheisten vanhojen mainosten kavalkadi.

   Poista
 5. Minä tykkään kaikkein eniten niistä asukuvista ja niiden selostuksista. Nythän ei tietty ole otollisin aika niihin, mutta sitten kun se taas paremmin käy päinsä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä niitäkin on tulossa, esim. tänään tutustuin rumien kasari/ysärineuleiden maailmaan Uffin alessa ja tarkistin vielä sovittamalla, että isokin maha mahtuu ;)

   Poista
 6. Olisi kiva saada kotimaisia vintage/retro/yms. blogivinkkejä. Tuntuu, ettei sen aiheen aktiivisia suomenkielisiä blogeja kovin montaa ole. Ja lähestyvä joulu on aina kiva aihe.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ansa, olen itsekin miettinyt, että pyytelisin täällä uusia blogivinkkejä nimenomaan suomalaisista blogeista! Sivupalkissa on muutama hyvä aiheesta tai sen läheltä, mutta uusia olisi minustakin mukava löytää. Lukijat saavat vinkata :) Jouluasioita on aivan varmasti tulossa roppakaupalla!

   Poista