torstai 20. maaliskuuta 2014

Nahkahame sukulakutyyliin

Kokeilin uutta versiota nahkahameasusta, tällä kertaa söpöilevää. Löysin ruskean rusettikauluksisen sifonkipuseron Uffilta ja tuli mieleen, että ruskea ja musta on toimiva, vaikka vähän käytetty yhdistelmä. Sitä paitsi olen aina pitänyt Sukulakusta. Kevennykseksi piti saada vähän jotain vaaleampaa.

neule kauan sitten H&M
sukkahousut Lindex
muut kirppislöytöjä 

Rusetteja tulikin monta lajia, neuletakissakin on yksi ja kengissä tietysti. Halusin kuvan myös ilman neuletakkia, mutta kova tuuli ja vaakasuoraan satava lumi oli shokki käsivarsien talviherkälle hipiälle.

^vuorin helma joskus vielä korjataan...

Joskus on niin mukava ylisoinnutella asuaan. Kun kerran omistaa ruskeat rusettiavokkaat ja ruskean rusettipaidan, pakkohan niitä on käyttää yhdessä! Kevätkatuja odotellessa tosin vain kotona.


2 kommenttia:

  1. Kauniin ruskea paita ja rusetti on ryhdikkään näköinen. Kengät ja paita sopivat täydellisesti yhteen. Valkomusta tuo yllätyksellisyyttä asuun. Asu toimii. Jäin pohtimaan miten toimisi täysin mustanruskea yhdistelmä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäisi ehkä valita vähän vaaleampi ruskean sävy, tosin se ei näytä sukissa hyvältä... kunnes päästään ihan nailonsukkakauteen ja nudeväriin. Pitää varmaan kokeilla!

      Poista