tiistai 4. helmikuuta 2014

Työ- ja laukkurallia

On ollut aika vähän aikaa Hopeapeilille viime viikkoina. Bloginulkoisessa elämässä tapahtuu nyt paljon kaikenlaista, ja osasta tapahtumia kerrotaan joskus täälläkin lisää, mutta muuten lähinnä perustyökiireitä. Parin viikon kuluessa olen käynyt kahdesti Helsingissä, suunnitellut opetusta ja opettanut, haastatellut livenä, haastatellut monta kertaa puhelimessa, kirjoittanut ja viilannut julkaisukuntoon muutaman jutun, kuvatekstittänyt, ideoinut ja myynyt seuraavia töitä sekä etsinyt niihin haastateltavia ja muita lähteitä, osallistunut ammattijärjestöni hallituksen kokoukseen, käynyt messuilla, jotka liittyvät tulevaan kirjaani ja mitähän vielä. Ehkä sitä oli siinäkin.

Joka päivä olen pukeutunut kyllä, mutta en kovin innovatiivisesti. Mittatilausneule on ollut kovassa käytössä, lähinnä kapeiden hameiden kanssa, punaisen ja ruskeamustaruudullisen. Se on ollut juuri niin hyvä hankinta kuin toivoinkin, ja sen leveään kauluskäänteeseen sopivat isohkot, arkiset rintaneulat. Siinä on selvästi luottovaatteen ainesta.

Kaiken ajatustyön keskellä kaipaa kuitenkin konkreettistakin tekemistä. Havahduin yhtäkkiä siihen, että laukkuhylly on päässyt liian täyteen, ja raivasin sen. Kannattaakin välillä käydä läpi, mitä käsilaukuissa on. Niistä on tietysti siivottu talteen lompakko, puhelin, aurinkolasit ja muut isommat jutut ennen hyllylle nostamista, mutta laukkuhyllyä järjestäessäni löysin laukuista muun muassa karkkeja, hiuslenkkejä, kuulakärkikyniä, lehtiöitä ja muuta tarpeellista. Hauskinta on kuitenkin löytää ravintolakuitteja ja tapahtumalippuja. Olinkin aivan unohtanut käyneeni Mika Sundqvist soittaa Juicea -keikalla Nokialla vuonna 2009. (Uskokaa se totuus, että jouduimme paikalle vahingossa.)

Niin, poistamiani laukkuja on lähiaikoina tulossa myyntiin Facebookin Vintage-vaatteiden kirpputorille. Pysykäähän kuulolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti