tiistai 18. helmikuuta 2014

Kirppislöytöjä kotiin

Pitkästä aikaa käytiin parilla kirpputorilla. Tosin lyhyeen loppui sellainen iloittelu - nyt olisi talvilomaviikko, mitä mainioin tilaisuus harrastaa löytöjen tekemistä, mutta tautivuoteelle kaaduin ensin minä ja sitten lapsi. Tästä syystä viivähtää se blogikirppiksenkin aloittaminen, toivon mukaan jaksan kuitenkin tällä viikolla koota setti ykkösen.

Tuli kuitenkin kotiutetuksi lukulamppu yöpöydälle. Eikö olekin hempeä? Muoviosat ovat vaaleanpunaiset ja helmiäishohtoiset! Varjostin on tehty muovinauhasta.


Pöytä on nyt vähän täysi, koska kissa pudotti eräänä yönä toisen vihreistä rasioista ikkunalaudalta. Niille piti keksiä äkkiä toinen säilytyspaikka, ettei järkytys toistuisi.

Sitten pientä halvalla keittiöön: tiikkivartiset salaattiottimet - pitää muistaa ostaa tiikkiöljyä, missähän sellaista myydään? - yksi Skandia-pikkulusikka, leikkuulauta, jota ei raski käyttää sen hauskan kuvioinnin vuoksi. Hyötyesine suorastaan!


Hauskaa talvilomaa, pysykää terveinä ja osallistukaa arvontaan (ks. edellinen kirjoitukseni)! Ja tervetuloa, kaikki uudet lukijat; teitä onkin tullut monta kerralla. Toivottavasti viihdytte täällä!

4 kommenttia:

 1. Pikaista paranemista molemmille! Lamppu on söpö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Suunta on hitaasti ylöspäin.

   Poista
 2. Oletko itse huomannut, että postasit kirppismatkat-blogissasi ihan samanlaisesta lampusta syyskuussa!!! Mutta et siis silloin ostanut sitä. Onkohan se sama lamppu kuin tuo nyt ostamasi vai eri? Hauska juttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se sama! Kirppismatkojen Raisio-postauksen toteutti silloin mieheni, joka oli yksin reissussa. Hän kyllä sanoi nyt perjantaina Raision Ekotorilla, että lamppu oli siellä jo kesällä, mutta silti en muistanut, että se on ollut blogissakin. Ihme, ettei se tällä välin ollut kenellekään kelvannut, mutta toisaalta hyvä, koska olin myöhäisherännäinen sen suhteen :)

   Poista