maanantai 10. helmikuuta 2014

Kiinnostaisiko blogikirppis?

En ole juuri käynyt kirpputoreillakaan viime viikkojen aikana, paitsi viedäkseni tavaraa. Olen lukenut, että näin on käynyt muillekin: kun ei osta uutta, alkaa samalla katsoa kriittisesti omaa garderoobiaan ja haluaa luopua turhistaan. Myynytkin olen lähinnä Facebookin kirppiksillä; meillä on nyt hyviä syitä hankkia ja säästää rahaa - kesän Tanskan-matka ja eräs suurempi projekti, josta kerron täälläkin myöhemmin laveasti ja monipuolisesti, jos se toteutuu.

Miten on, lukijat - kiinnostaisiko teitä Hopeapeilin blogikirppis, jos järjestäisin sellaisen? Tarjolle tulisi huolellisesti valittua nykynaisenkokoista (vaatteet M/L, kengät noin 39) vintagea lähinnä 1950-60-luvuilta, ja nopein nappaa herkut. Hyvä vai huono idea? Sana on vapaa!


13 kommenttia:

 1. Kuulostaa hyvältä! Täällä olisi toinen kiinnostunut :)

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Mukava kuulla, Kristiina ja Koivurinteen Akka!

   Poista
 3. Kyllä kiitos, kiinnostaa.
  En ole Facebookissa ja muutenkaan en halua rekisteröiytyä suuntaan ja toiseen yhtään ylimääräistä. Mielummin asioin täällä, "suoraan" ja "henkilökohtaisesti" sinun kanssasi. (Oletan siis kovasti, että tarjolle on tulossa jotakin, joka minua kiinnostaa...)

  -TVBJ-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että löydän sinulle aarteita! :)

   Poista
 4. Kysytkin vielä, todellakin kiinnostaa!

  VastaaPoista
 5. No totta kai kiinnostaa!

  VastaaPoista
 6. Hienoa, pitää siis alkaa katsella sopivia herkkuja myyntiin! Mukana tulee olemaan myös jotain vaatekoosta riippumatonta kuten laukkuja tai koruja, että ei-tämänkokoisillekin olisi jotain tarjolla.

  VastaaPoista
 7. Toki kiinnostaa! Olisi mukavaa, jos voisit vaikka sitten kertoa vähän tarkempaa ajanakohtaa etukäteen siitä, milloin laitat kampetta myyntiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti onnistuu. Heti huomenna kirppis ei ole alkamassa, sen voin luvata :)

   Poista
 8. Ihanaa, varsinkin laukut ja korut, muut ei sovi!
  /Anu

  VastaaPoista