torstai 20. helmikuuta 2014

Ruutuflanellimekko

Kun on maannut muutaman päivän sängynpohjalla kitumassa, tekee hyvää pukeutua muuhunkin kuin yöpaitaan tai plyysiverkkareihin (näistä päivän asuista ei ole kuvaa). Valitsin talvimekkorekiltä minulle epätavallista kuosia, skottiruutua.


Mekko on ilmeisesti ns. talvipuuvillaa, flanellipintaista, paksua ja lämmintä. Ostin sen viime kesänä Pohjanmaan kirppiskierrokselta joltain hyväntekeväisyyskirpputorilta, hinta taisi olla viisi euroa. Mekossa on koulutyttöhenkeä ja melko nafti koko, mutta viistoon leikkaaminen antaa yläosalle käytössä miellyttävää joustavuutta. Asusteet ovat täällä monta kertaa esiteltyjä luottojuttuja.

Mutta ruudut sikseen, huomennahan on Pukeudu kukkamekkoon -päivä. Kai olette mukana? Minä valitsin jo päivän kukkamekon kaapista samalla, kun valikoin blogikirppiksen myytäviä.

8 kommenttia:

 1. Ooh! Ihana! Minäkin haluun... Tuo mekko yllä flunssapotilaskin virkistyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, jaksoin jopa kantaa kassillisen kenkiä suutarille. Edistystä, kun vielä toissapäivänä lähinnä nukuin!

   Poista
 2. Voih - kukkamekot on kesävaatteiden joukossa kellarissa , en taida jaksaa lähteä etsimään . Josko sitten kukkapusero ?

  VastaaPoista
 3. Kiva tuo ruutumekko, tykkään, on piristävä! Puolenpäivän tienoissa huomasin vasta tuon kukkamekkopäivän. En silloin jaksanut ruveta kaivelemaan niitä esille, kun oli just tultu asioilta, mutta jospa vielä ryhtyisin siihen. Piristäisi ehkä mieltä. Tupu

  VastaaPoista
 4. Ruutumekoissa on jotain todella viehättävää. Niitä kyllä voisi löytyä kaapista vähän joka värissä :D Tuota flanellipintaista puuvillakangasta saisi kyllä löytyä myös enemmän. Se on just parasta viileillä keleillä.
  Missasin kukkamekkopäivän... Tosin olen nyt viihtynyt niin pitkään taas lämpimissä ja mukavissa gangsterihousuissa että en tiedä olisinko jaksanut vaihtaa noihin ohuisiin kukkamekkoihin kuitenkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan kesäksi paljon kukkamekkopäiviä!

   Poista