maanantai 24. helmikuuta 2014

Blogikirppis, osa 3: Koruja, kaavoja, lehtiä, kirjoja

Tämän päivän kirppissatsissa ei tarvitse miettiä kokomerkintöjä, sillä tarjolla on one size fits all -tavaraa eli koruja ja lukemista - sekä muutama ompelukaava. Edellisistä satseista on myyty jo muutama juttu, kiitos siitä; näin ne vaatteet vähitellen muuttuvat... kesäasunnon keittiöksi! Kesäasuntoprojektista kuulette varmasti vielä paljon, kunhan sillä rintamalla alkaa oikeasti tapahtua.

Mutta päivän tarjokkaisiin:

Brittiläisiä Vintage Life -lehtiä ja ruotsalainen Min Boudoir, 3 e/kpl tai kaikki yhteensä 7 e, postit päälle.


The Little Guide to Vintage Shopping on parisataasivuinen kuvallinen opas, 10 e + postit. Nuoren Eevan kirja ja Viisaasti viehkeäksi 3 e/kpl + postit.


Kaulakoruja, ylärivin vas. kaunis lukko valitettavasti rikki, myös mustassa huono lukko. Violetti ei ole vanha, muut ovat. Huonolukkoiset 2 e/kpl, muut 4 e/kpl + postit


Korvakoruja klipsikiinnityksellä, pienet edessä 1 e/pari, limet roikkuvat 4 e, muut 2 e/pari. Ruusu on rintaneula, 2 e, punainen kukkanen yksittäinen klipsikorvis (pukuklipsiksi?) 2 e.


MYYTY: Ompelukaavoja 50-60-luvulta ja yksi toppikaava ehkä 80-luvun alusta. 4 e/kpl sisältäen postit, tai jos joku haluaa koko setin, sen saa 20 eurolla posteineen. Kerron kaavoista kokoja ja muita yksityiskohtia, jos joku tietty kiinnostaa - kysy!


Tästä taas jatketaan ja iltasella julkistan myös eilen päättyneen Cherise-arvonnan voittajan...

4 kommenttia:

 1. Hei,

  otan koko kaavasetin, sovitaan noutopaikka sähköpostilla. Osoitehan
  sinulta jo löytyykin.

  Terveisin
  Mittatilausneule-Maria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kivaa, Maria! Kaavat sinulle, hauskoja ompeluhetkiä!

   Poista
 2. Hei, vieläkö vintage ja min boudoir lehdet on vailla kotia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vapaina ovat! Laita sähköpostia hopeapeiliblog@gmail.com, jos haluat lukemista. Ovat vuodelta 2011, mutta vintagessa on se hyvä puoli, ettei se kovin nopeasti vanhene :)

   Poista