sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Satakolme


Värilliset pääsivät eturiviin kenkien vuotuisessa kevätlaskennassa. Tulos oli satakolme paria plus saappaat ja lenkkarit. Viime vuoden perhekuva täällä, jos joku haluaa vertailla!

Ja ei, näitä ei ole liikaa. Sanoisin, että aika sopivasti. Pari tyyliä on toki aina etsinnässä ja joidenkin poistamista harkitsen, mutta kenkäparien lukumäärä on pysynyt sadan kieppeillä jo vuosia.

11 kommenttia:

 1. WOW! Siinä on kenkiä... ;) Mä vasta löysin blogisi, mutta kiinnostaisi tietää, että mihin säilöt kaikki kengät? :)

  www.polkadotcookie.com

  VastaaPoista
 2. Se on Milla hyvä kysymys :) Osa on vaatekaappeihin sijoitetuilla kenkähyllyillä, osa (kaudenmukaisimmat) eteisessä parilla avohyllyllä, muutamat erilaisissa laatikoissa kaikissa paikoissa mihin mahtuu laatikoita, lisäksi on yksi vanha matkalaukku, jossa on sisällä ja reunalla ehkä 25 kenkäparia yhteensä. Niin, ja kauneimmat ja ihanimmat ovat makuuhuoneen senkin päällä koriste-esineinä!

  VastaaPoista
 3. Mä olen ottanut tavaksi piipahtaa kenkäkaupoissa kysymässä josko niiltä liikenisi tyhjiä laatikoita mun popoille. Kengät pysyy kunnossa, vaikka laatikot vie tilaa. Toisaalta laatikot on helppo pinota päällekäin. Nyt pitäis vielä merkitä laatikoiden päädyt sisältökuvauksilla, jotta oikea loota löytyis helposti. Kengät on kivoja, mutta hieman epäergonomisia säilytettäviä.

  VastaaPoista
 4. Voisin joskus tehdä saman. Ahkerampi daami varmasti myös päällystäisi laatikot kauniin yhteensopiviksi, mutta epäilen ettei multa liikenisi aikaa ja energiaa - mutta laatikkosäilytyksessä saisi tilan kolmiulotteisesti käyttöön, siitä olisi hyötyä.

  VastaaPoista
 5. Kehtaanko edes sanoa...mulla on yhdet, korkeintaan kahdet kengät per kausi...plus kumisaappaat....

  VastaaPoista
 6. Ei kukaan ihminen näin paljon _tarvisi_, mulle ovat pikemminkin harrastus ja ilon lähde :)

  VastaaPoista
 7. Huikea kokoelma! Onnea puuttuvien parien metsästykseen!

  VastaaPoista
 8. Iiih, jotenkin ihanan dekadenttia! :)
  Mä en aina ihan ymmärrä ylenpalttista kenkä- tai laukkufriikkeilyä, mutta myönnän kyllä auliisti huokaisseeni ihastuksesta tän kuvan äärellä.

  Omat, kokonaista kuusi paria korkkareitani tuntuu nyt todella vaisulta, varsinkin kun vain yhdet on muuta kuin jotain tylsää ja turvallista väriä eli kultaiset.

  VastaaPoista
 9. Olen itse koettanut satsata väriskaalan laajentamiseen, kun ei mun vaatekaapissakaan oikeastaan ole kovin paljon mustaa enää. Täytyy muuten tässä korostaa että kokoelma on karttunut aika sattumanvaraisesti, melkein kaikki on ostettu käytettyinä ja suurin osa vieläpä halvalla (alle 10 e/pari) eli ei näissä ole niin iso omaisuus kiinni kuin voisi luulla ja on mun elämässä muutakin kuin kenkien hankkiminen ;)

  VastaaPoista
 10. Uskomaton kokoelma!:) Mutta kengäthän on tärkein asuste, joten jokainen näistä pareista puolustaa varmasti paikkaansa!

  VastaaPoista
 11. No ei ehkä jokainen olisi välttämätön pakko... ;)

  VastaaPoista