sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Kevätaurinkoa ja silmien siristelyä

Tänään oli ilmassa sellainen tuntu, että piknikit, pihakirppikset ja parvekkeella nautitut iltadrinkit ovat jo ihan käsillä. Aurinko paistoi niin, etteivät silmät millään pysyneet auki. Maisemassa ei ole vielä muuta vihreää kuin tuon ihanan jugend-linnan katto, jonka kuvaajana toiminut Paula poimi taitavasti mukaan kuvaan.


Olin ensimmäisen kerran liikkeellä lämmikkeenä vain jakku, ei väliin piilotettua villatakkia tai muuta hätävaraa. Jakku onkin uusi, Facebookin vintage-kirppikseltä hankittu; vanhat kunnon kengät suutarin täydellisesti uuteen kauteen kunnostamat. Mekko on itse ommeltu, tarkemmin esitelty täällä. Väri on vähän vaisu, pitää opetella asustamaan puku paremmin tai sitten vain todeta, ettei aina onnistu, vaikka tekisi mittatilauksena itselleen.


Onneksi päivän ohjelmassa oli muuten riittävästi värejä. Turun taidemuseossa oli Reidar Särestöniemen näyttely, jota ei tosin enää kannata menovinkkinä mainostaa - se sulkeutui tänään. Särestöniemen hengästyttävän värikylläiset maalaukset kannattaa ehdottomasti käydä kokemassa, jos siihen jossain on mahdollisuus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti