keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Tunnustus ja tunnustuksia

Sain Anneaulikilta Beautiful Blogger -palkinnon, jossa on ideana tunnustaa seitsemän asiaa. Kiitos Anneaulikki! Siitä onkin aikaa, kun Hopeapeiliä viimeksi on muistettu tunnustuksella! Mutta katsotaanpa, mitä pimeitä salaisuuksia täältä tällä kertaa löytyykään…

1. Olen käynyt kampaajalla viimeksi vuonna 2011.
2. Pidän maksalaatikosta ja lauantaimakkarasta. Kai se tällaiselle vintagetyypille sopiikin.
3. Teen usein töitä yöpaidassa ja aamutakissa. Voi hyvin olla, että viihtyisin sellaisessa aikuisten potkupuvussa, jollaisia nyt myydään.
4. Olen säästänyt morsiuspukuani siltä varalta, että tarvitsen joskus pitkää iltapukua. Painan ainakin kymmenen kiloa enemmän kuin häissäni, joten voisin suosiolla luovuttaa.
5. Asioita, joita en aio kokeilla uudelleen: rakennekynnet, Särkänniemen Viikinkilaiva, säilykelohi, kirjallisuustieteellisen tutkimuksen teko, ohjattu ryhmäliikunta.
6. En osaa lausua r-kirjainta.
7. Tunnustan, etten ole viime aikoina ehtinyt lukea blogeja ollenkaan siinä määrin, että olisin löytänyt seitsemää uutta suosikkia palkittavaksi. Tämä on harmi, koska tiedän, että huolellisesti etsimällä löytäisin varmasti kiintoisia vanhan romun ympärillä tavalla tai toisella pyöriviä blogeja. Siksi en jaa tätä tunnustusta nyt eteenpäin, mutta kuulisin mielelläni suosituksia vintagehenkisistä blogeista – kuten aina muulloinkin!

Ps. Tajusin Ninnun ansiosta, ettei Almedahlsin herttaisten Linnelinjen-keittiöpyyhkeiden takia tarvitsekaan matkustaa Tukholmaan. Niitä saa täältä. Uustuotannossa on myös oma suosikkini Svampfamiljen! Pitää keksiä ennen kevään tuloa uusi tekosyy reissuun... jos rahaa pyyheostosten jälkeen jää.

(kuva almedahls.se)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti