torstai 17. tammikuuta 2013

Diner-tuoli


Tällainen metallijalkainen pikkutuoli löytyi talon roskiksesta. Lienee jonkinlainen työtuoli, mutta väri tuo mieleen vanhanaikaisen dinerin - ainakin näin ruutulattiaa vasten. Emme vielä tiedä, jääkö tuoli meille, koska sille ei ole kunnollista paikkaa.

Sisustusmuutos tämäkin: lehtitelineessä olevia lehtiä ei luettu juuri koskaan, joten vaihdoin lehtien tilalle tarjottimia. Avotakan vintagenumero pääsi kaveriksi, koska sen kannessa on vanhan kodin makuuhuoneesta tuttu Kiurujen yö -tapetti.


4 kommenttia:

 1. Ihana tuoli! Onneksi tuollainen valioyksilö on saanut uuden omistajan, joka ymmärtää sen arvon. Tarjottimet on myös hauskoja.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Miia! Nyt tietysti kyttäämme roskista, jos se munisi lisää näitä.

  VastaaPoista
 3. Oi miten ihana idea muuttaa lehtiteline tarjotintelineeksi. Nehän ovatkin nättejä sisustuselementtejä :D
  Itse painiskelen parhaillaan sisustuskriisin kanssa sillä kolmen viikon päästä kotimme valtaavat tv-kamerat ja sitä ennen pitäisi saada jotakin järjestystä tähän katastrofiin. Ja budjetti on kutakuinkin nolla... nyt olisivat hyvät neuvot kalliit!

  VastaaPoista
 4. Rhia, MITÄ teillä tapahtuu? Kuulostaa jännittävältä! Minibudjetin sisustusratkaisu: puolet tavaroista kellariin/vinttiin niin että parhaat jutut erottuvat paremmin.

  VastaaPoista