torstai 10. tammikuuta 2013

Talvikukkia


Violetti on talviväri. Käytän sitä kesällä korkeintaan tehostevärinä, mutta talveen se sopii vaikka kukkakuosissa. Kukat voivat tammikuussa olla vähän kaukaa haettu juttu, mutta tämä poimutellun ja kellohameen yhdistelmä on tukevaa puuvillaa, jämpti ja pitsillä päärmätty, ei mikään kesätuulen liehuteltavaksi tarkoitettu hamonen.

Löysin sekä trikoopaidan että Tirol-osastolle merkityn kellohameen Uffin kolmen euron päivästä. Hameessa on leveä kuminauhavyötärö, mutta koska miellän kuminauhavyötäröt lähinnä lasten pukeutumiseen kuuluviksi, piilotin sen mustan patellan alle. Kuminauhaa sekin on, mutta puetumman tuntuisesti.

On ollut vaikea viikko syistä, jotka eivät mitenkään liity tähän blogiin. Mutta oli hauska saada postissa yllärinä ystävältä polymeerinen majava ja itse askarreltu kortti, jonka puhekuplateksti kuinka ollakaan sattumalta liittyy erääseen parin viikon päästä julkaistavaan työhöni.


Lounaaksi oli blogipastaa, joka osoittautui sottaiseksi kuvattavaksi, mutta etteköhän muutenkin ole nähneet sen tarpeeksi monta kertaa. Sen sijaan näytän, että espresson kanssa on tarjolla vielä runsaasti jouluksi leivottuja cantuccineja. Yksikin tällainen keksi riittäisi pelastamaan päivän.Hyviä kahvihetkiä itsekullekin!

1 kommentti:

  1. Hame on todella kaunis! Totta, violetti on upea talviväri.

    VastaaPoista