tiistai 1. toukokuuta 2012

Vaaleanpunaista vappua


Meidän versiomme yhteensopivista ulkoiluasuista. Asut ulkoilivat eilen Turun torilla, jossa oli tuulista ja vähän kylmää, mutta piti syödä ulkojätskit, koska oli vappuaatto.

minä: hame Huuto.net, vanhaa kaupan varastoa 80-luvulta
lila 50-luvun jakku UFF
kengät, korvakorut Butik Lilian
mies: kengät Versace for H&M
muut luultavasti UFF, käytettyä kuitenkin

Kuvaajana toimi taas poikamme. Olen antanut hänen aika surutta hääriä järjestelmäkamerani kanssa kunhan pitää ripustuslenkkiä niskansa takana; ties vaikka saataisiin ihan oikea valokuvaajakin joskus perheeseen.

Kunhan muutkin heräävät, kutsuu taas brunssi - vaikka the vappuleninki pitää pohjoistuulen vuoksi ilmeisesti verhota villatakkiin. Ihanaa toukokuuta!

11 kommenttia:

 1. OMG - cutest outfits EVER! Oh, the pink, the pink. Fabulous!!!

  VastaaPoista
 2. Pink always works. Sadly our kid wasn't wearing any pink but it's a bit difficult colour for a 7-year-old guy :)

  VastaaPoista
 3. Heh, housut ei ole Uffilta, ne on muistaakseni Savonlinnasta tai Varkaudesta. Viime kesän kirppisreissulta kuitenkin. :)

  Takki oli aikoinaan mieletön löytö: maksoi euron tai kaksi Uffin poistopäivillä, aikana kun kukaan ei ollut kiinnostunut liian pienistä nahkapusakoista. :)

  VastaaPoista
 4. Hei! Onpa sinulla kertakaikkisen kiehtova blogi! Itse en ole vintagetyyliä edustava (minulla ei tarkemmin ajateltuna taida olla tyyliä ollenkaan), mutta sain blogistasi paljon inspiraatiota ja nautin sen estetiikasta. Kietouduin tänne siinä määrin, että luin kaikki kirjoituksesi. Olet persoonallisen ja kauniinnäköinen nainen. Oli hienoa löytää tämä!

  VastaaPoista
 5. Kiitos Kati ihanasta kommentista! On hienoa tietää, että voi tätä kautta antaa inspiraatiota jollekulle. Ja kyllähän kaikilla meistä on tyyli, ja sitä voi aina lähteä tarkentamaan ja rakentamaan kiinnostavaan suuntaan... Pukeutuminen on kivaa!

  VastaaPoista
 6. Oho! Ihanaa värikoordinaatiota teillä, ensimmäinen kuva hivelee esteettistä silmääni oikein todella :D aurinkoista toukokuuta teille!

  VastaaPoista
 7. Piti vielä tulla huhuilemaan, että minustakin pukeutuminen on kivaa. Oma tyylini on klassinen ja naisellinen. Pidän selkeistä vaatteista, joita voi asustaa koruilla ja huiveilla. Meikkaaminen on mielestäni hauskaa ja sillä tuon lisää väriä olemukseeni.
  Minulle jäi aiemmista kirjoituksistasi mieleen kaunis vaaleanpunainen, bakeliittipintainen sormus. Vaaleanpunainen ja pinkki ovat hyviä värejä ja sopivat teille mainiosti!

  VastaaPoista
 8. Kyllä, vaihtoehtoja on monia ja juuri klassinen naisellinen pukeutuminen taipuu helposti asusteilla moneen suuntaan, vaikka sitten vintageen jos sillä innostuu leikkimään. Sillä eräänlaista leikkiähän tämä on, kun käyttää itseään barbinukkena ;)

  VastaaPoista
 9. Upea pariskunta... Kengät ja muut asusteet verrattomat! :)

  Toivottelen ihanaa (toivottavasti myös hiukan lämpenevää)toukokuuta!

  VastaaPoista