keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Mansikkaa ja mustikkaa työasussa

Reilu kuukausi sitten itse tekemäni soul-mekko sai punaiset asusteet - vaikka sen kunniaksi, että ensimmäiset mansikanmyyjät näyttävät ilmestyneen katukuvaan. Pin up -tyyli suosii kirsikoita; minulla on mansikkakoru, aito lasten rintaneula arvatenkin 70-80-luvulta.

kengät Skopunkten
puku itse tehty, kangas Salon Fida
verkkosukat, punaiset asusteet kirppislöytöjä

Mutta mitä onkaan päivän lukulistalla?Brigitte Bardot oli Jallun kansikuvatyttönä lokakuussa 1963; tämä on vielä niitä aikoja, kun sisäsivuillakin poseerattiin bikinit päällä.

5 kommenttia:

 1. Mitä materiaalia mekko on? Onko se vintagekaavasta?

  VastaaPoista
 2. PS: Oletko jo käyttänyt sitä otsatukkaa...?

  VastaaPoista
 3. Mekko on ehkä pellavasekoitetta ja vähän sekalaisesta kaavasta, yhdistellen monia. Täällä http://hopeapeili.blogspot.com/2012/04/pitkaperjantain-ajanviete-savunsininen.html ompeluprosessista enemmän. Otsatukkaa en ole käyttänyt, koska en ole muistanut/jaksanut leikata sitä oikeaan muotoon!

  VastaaPoista
 4. Ihana mekko! Juuri tuollaisia itsekin haluaisin. Kaunis väri ja klassinen malli, ei liian erikoinen. Kauniisti toteutettu. Minullakin on monta kotelomekkoa jotka olen itse tehnyt, lähinnä kesäisiä, puuvillakankaista. Nytkin on yksi työn alla. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Kiitos Citypulu! Näitä on tosiaan aika helppo toteuttaa, kun löytää sellaisen kaavan, joka istuu omalle vartalolle ja tyylitajuun. Ei mene monta tuntia ommellessa.

  VastaaPoista