lauantai 19. toukokuuta 2012

Juhlija ja uusi musta cocktailpuku

Kirpputorin jumala oli suosiollinen. Löysin Uffin kahden euron päivästä 1950-luvun cocktail-mekon, joka pienin muutoksin osoittautui sopivan kokoiseksi. Riemunhuuto oli lähellä, mutta pokka piti! Hauskaa myös, että puvulle oli tilaisuutensa heti samana iltana.


Puku on mustaa kreppiä ja siinä on sifongista ja satiinista poimuteltu kaulusosa. Se on suunniteltu istumaan kuin hansikas, ja niin se tekikin, pysyttiin kuitenkin mukavan puolella. Hyvä niin, sillä tanssimista oli ohjelmassa; mieheni täytti 40 ja suurten juhlien miehenä järjesti isot bileet yhdessä 30 täyttävän ystävänsä kanssa.

1950-luvun pikkumusta UFF
kukkamaiset strassikorvikset Länsikeskuksen ulkokirppis
harmaa-musta lasihelminauha Pelastusarmeija
sukat Pamela Mann
kengät Click Shoes


Vielä kun näitä nopeita pitäisi-jo-olla-siellä -lähtökuvia ottaessaan muistaisi huomioida kampauksenkin! Kotitekoinen tötterönuttura mustine ruusuineen ja tiukka sivujakaus taitaa näkyä parhaiten tässä.


Sukat tilasin varta vastan Briteistä tätä tilaisuutta varten. On se hääpäiväkin aika lähellä jo...


4 kommenttia:

 1. Ihan huikea löytö!!! Todella kaunis yläosa ja muutenkin koko mekon mallia. Kelpaisi minullekin.

  VastaaPoista
 2. Mahtava löytö kahdella eurolla! Mä taas tapani mukaan missasin koko tarjouspäivät :D en ikinä muista pitää niitä silmällä ja nyt kävelin vielä uffin ohi kun ikkunassa oli ne mainokset ja silti unohdin. Sukatkin on ihanat. Oot aina niin tyylikäs!

  VastaaPoista
 3. Kiitos rouvat! Täytyy kyllä sanoa että on aika poikkeuksellinen löytö tuohon kahteen euroon, itse aina nuuskin ne uffin alet huolellisesti mutta harvoin mitään 70-lukua vanhempaa enää jää noihin loppupäiviin.

  VastaaPoista
 4. Uskomattoman kaunis puku! Ja kahdella eurolla... Mikä Löytö!

  VastaaPoista