maanantai 14. toukokuuta 2012

Matkavinkkejä kesäksi Kirppismatkoista

Perustimme uuden blogin, koska me jos ketkä tiedämme jotain kirppismatkoista. Kirppismatkat-blogi päivittyy todennäköisesti epäsäännöllisemmin kuin Hopeapeili, sillä sen tarkoituksena on kertoa nimenomaan matkoistamme Suomen eri kirpputoreille, eikä sellaisiin ole joka viikko aikaa, aina ei ehkä kuukausittainkaan. Nyt tekstejä on vasta vähän, mutta vuosien varrella toivomme Kirppismatkoista tunnelmallista tietopakettia ja non-profit -matkatoimistoa kirpputori-intoisille. Kesä on kotimaanmatkailun kulta-aikaa, joten lähiaikoina saatte lukea lisää!

(Hangon matkailumainokset Eeva-lehdestä 7/1934)

7 kommenttia:

 1. Ihana blogi ja todella kauniita asuja Sinulla. Onneksi löysin tämän paikan! Voi kun osaisikin pukeutua näin ihanasti.
  - Sirpa -

  VastaaPoista
 2. Kiitos Sirpa kauniista sanoista, tervetuloa lukijaksi! Suunnittelen parhaillaan lukijan toivepostausta aiheesta kuinka lisätä vintagemaisuutta omaan tyyliin, ehkä siitä sitten löytyy ideoita sinullekin? :)

  VastaaPoista
 3. Minua kiinnostaisi oikeastaan, kuinka lisätä vintagemaisuutta niin, ettei herätä huomiota - ettei näyttäisi siltä kuin olisi menossa juhliin tai joltain sievistelevältä, joka juo teetä pikkurilli pystyssä :D

  VastaaPoista
 4. Oh lisään, etten viitannut siis sinuun, vaan omalla kohdallani pohdin, miten sitä näyttäisi mahd. luonnolliselta hattuine päivineen.

  VastaaPoista
 5. Kiitos täsmennyksestä, en tosin ajatellutkaan niin! Hattu onkin se haastavin juttu, minullakin on aika vähän päiviä, jolloin se tuntuu luontevalta. Hattuja näkee niin vähän nykyisin, että ne huomataan aina. Se myös vaatii paljon muulta asulta. Oman kokemukseni mukaan esimerkiksi kengät ja laukku ovat paljon helpompia vintageistamisen kohteita, mutta tästä siis lisää myöhemmin :)

  VastaaPoista
 6. Tosi hyvä ajatus tämä kirppismatkat! Ja mielenkiintoinen seurattava.

  VastaaPoista
 7. Toivottavasti siitä tosiaan on iloa ja saadaan sinne paljon matskua kasaan. Kesällä on ainakin luvassa kirppismatkailua vähän sinne sun tänne :)

  VastaaPoista