lauantai 3. joulukuuta 2016

Uusi poro

Kävin tänään pikku L:n kanssa kirppiskierroksella Manhattanin liikekeskuksessa tavoitteena löytää tyllihame L:n joulujuhla-asuun ja mahdollisuuksien mukaan muuta hauskaa. En ollut aiemmin käynyt Kirppis-Centerin livemyyjäpuolella, enkä nytkään voinut siihen kovin tarkkaan tutustua, koska seuralaiseni oli kärsimätön. Myyjiä oli ainakin sillä hetkellä enemmän kuin asiakkaita, ja tavara kohtalaisen retroa, osalla myyjistä jopa valikoitua eikä pelkkää vintintyhjennystä.

Tämä on vain pitkää johdantoa sille tärkeälle tiedolle, että ostin yhdeltä livemyyjältä jouluikkunaan uuden poron.


Se ei ole ihan yhtä kimaltava ja räpsyripsinen kuin tuo laumanjohtaja tuossa taustalla, mutta samanlaista samettimaista materiaalia ja jotenkin liikuttava. Lunastin hänet omakseni 20 sentillä.

Jouluikkuna on vähän vaatimaton tänä vuonna, koska sen pikkutavarat eivät ole oikein saaneet olla paikoillaan, mutta siinä on ensimmäistä kertaa sähkökynttelikkö. Talon tietoliikenneyhteyksien muututtua modeemi kävi tarpeettomaksi ja keksin tietysti heti hyvää käyttöä siltä vapautuneelle pistorasialle! Kynttelikkö on teipattu paikoilleen, arvaatte ehkä, miksi. Samoin ruma johto sen edessä - valitettavasti sen ainoa mahdollinen paikka on juuri tuossa.


Eiköhän tämä tästä vielä parane, kun lisätään bling blingiä!

4 kommenttia:

 1. Teillä on nyt tavarat tosiaan aika liikkuvaista sorttia, ellei niitä jotenkin kiinnitä:) Mutta tuo uusi porosesi näytti minusta kovin tutulta ja kun nuorin oli paikalla, kysäisin häneltä, että onko meillä samanlainen? Ja myöntävä vastaus tuli:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, hauskaa! Eikä mene kuin muutama vuosi, kun tavarat alkavat taas pysyä paikoillaan :) Tänä vuonna uskallan viritellä jo joulukuusenkin, riskeistä huolimatta.

   Poista
 2. Tyylikäs kynttelikkö. Joulunaika on ihanaa, saa höpsötellä ja koristella, nauttia kirjoista, saa seurustella sekä herkutella. Voi pukeutua juhlavasti tai lököasuun. Pidän joulusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En voisi olla enempää samaa mieltä! :)

   Poista