perjantai 2. joulukuuta 2016

Arvonnan tulos ja pinkki joulukuusi

Kiitos kaikille Hopeapeilin joulu -arvontaan osallistuneille - teitä oli peräti 40! Voittaja arvottiin menetelmällä "poika, sano kokonaisluku, joka on arvoltaan alle 41", ja vastaus oli pienen saivartelun jälkeen 23. 23:ntena arvontaan vastasi Kirppisrakkautta Eeva. Onneksi olkoon, Eeva, otan yhteyttä, jotta kirja pääsee luoksesi!

Annanpa muille 39:lle yhden hyvän vinkin (sen lisäksi, että kirjan voi ostaa Bookysta). Bloggaajakollegani Lady of the Mess arpoo yhden kappaleen Hopeapeilin joulua; hänen arvontansa alkaa sunnuntaina, mutta käykää ihmeessä tutustumassa Ladyn leppoisaan, ei-kaupalliseen aikuisen naisen blogiin jo sitä ennen.

Päivän kuvana saatte pinkin joulukuusen Etsystä. Niitä valmistetaan nykyisinkin, mutta vanhoissa pulloharjakuusissa on vissiä viehätystä; tämä on ilmeisesti sitä kokoluokkaa, jonka voisi helposti sijoittaa asetelmaan. Kiitämme myös peurafiguurin söpöyden maksimoinnista.

Vintage Pink Bottle Brush Tree, St. Nick Christmas Tree, Christmas Kitsch Silver Flocked Bottle Brush Tree, Table Top 9 inch Christmas Tree

Jos Etsy ei ole teille tuttu, käykää joskus ihmettelemässä. Posti- ja tullimaksuthan ovat korkeita - useimmat etsymyyjät ovat Yhdysvalloista - mutta ihan kokemuksen vuoksi, sillä sivustolta löytää mitä vain. Testasin juuri hakusanoilla "pink fish christmas": 214 osumaa.

1 kommentti: