sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Häähulinoissa

Marraskuun ensimmäinen päivän asu kuvattiin morsiuspukujen keskellä; takana on kirjantekokumppanini Marjon luomuksia. Paikka on pop up -tapahtuma Häähumua Turussa, jossa olimme markkinoimassa Hurmaavia häitä. Käytän harvoin mustavalkoista, mutta tällaisena pehmeänä versiona se toimii kohtuullisesti, jopa hyvin.Clarksin klassikkomalliston 30-luvun henkiset avokkaat ovat syksyn parhaita kirppislöytöjä, rahassa mitaten ehkä paras: löysin nämä seitsemällä eurolla hyvin vähän käytettyinä, kaupassa ovh oli pitkästi päälle satasen. Pilkkusukkahousut ovat Lindexiltä parin vuoden takaa.


Myyntipöytää somisti hopealusikkakruunu, jonka Rami Haapasalo teki kirjan 1930-lukukuvauksia varten. Pakko sillä oli vähän leikkiä, kruunu kuitenkin.Katsokaa, olen rinsessa!

8 kommenttia:

 1. vautsi, tosi ihana asu! itsellä on samaiset kengät olleet jo pitkään työkenkinä, supermukavat koroista ja 8h seisomisesta huolimatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat tosi mukavat kyllä. Neuletakkia pitää myös kehua, se on henkkamaukkatuote ja kestänyt aktiivikäytössä jo yli viisi vuotta!

   Poista
 2. Kyllä vain:) Ihan voisitkin olla kuninkaallinen, sillä asusi on minusta erittäin tyylikäs!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pienenä luonnollisesti halusin tulla joko missiksi tai prinsessaksi. Ne olivat 70-80-luvun vaihteen pikkutytön suuria ihanteita, nykyisin tytöt varmaan haluavat muuten vain julkkikseksi.

   Poista
 3. Katseeni nauliutui kauniiseen hameeseesi. Toki asu kokonaisuudessaan on kivan näköinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se on joku vanha kotimainen tuote, merkkiä en muista.

   Poista
 4. Mukava, kun liityit joukkoomme iloiseen! Åblogit järkkäävät paljon mukavia tapahtumia ja vierailuja eri yrityksiin, ehkä tapaamme niissä tuonnempana.
  Mustavalkoinen asu on todella kaunis, se sopii sinulle loistavasti!
  Tervetuloa vastavierailulle blogiini :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Teija! Otan joku kerta oikein asiakseni käydä visiteeraamassa kaikki muut Åblogit, nyt olen ehtinyt vasta poiketa maistiaisilla muutamassa paikassa.

   Poista