keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Vihdoinkin ne mustat kävelykengät

Enpä tiennyt aamulla lähtiessäni vauvan kanssa muskariin, että tämä on se päivä, kun vuosien etsimisen jälkeen löydän mustat 1950-luvun kävelykengät. Oikean kokoisina, siis. Minikokoisia on välillä osunut silmiin ja jättänyt jälkeensä katkeran pettymyksen. Mutta tämäkin on näköjään vielä mahdollista: löytää pitkän nykynaisen kokoiset 50-luvun arkikengät!

Teimme pienen Nummen-Kuralan kirppiskierroksen. Laiskan Kirppis ei ole suosikkipaikkojani, ja nytkin poikkesin sinne vain, koska bussi meni nenän edestä Hassisen kirppikseltä tullessamme. Kannatti: yhdestä pöydästä ostin peräti kolmet vintagekengät, yhteensä kuudella eurolla. Nämä maksoivat tasan kaksi euroa.


Joku on kaiken lisäksi pitänyt näistä hyvää huolta; korkolaput on vaihdettu ja mokkakin siistiä. Tällainen on kirppislöytö parhaimmillaan! Piti ihan ottaa spontaani asukuva, vaikkei kaikki ollutkaan viimeisen päälle täydellistä. Pikku assistentti pääsi pitkästä aikaa mukaan.


angoraneuletakki, punainen neule, hame UFF
50-luvun kävelykengät Laiskan Kirppis
sukkahousut valkoiset Wolford, vaaleansiniset Lindex
vauva: neuletakki, trikoomekko, neuleleggingsit Lastenkirppis Pikku Siili


 Moi vaan!

12 kommenttia:

 1. Ihania kuvia teistä! Ja vaude, minkä kenkälöydön olet tehnyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! En oikein vieläkään usko todeksi, että tuossa ne kengät nyt ovat.

   Poista
 2. vautsi mitä löytöjä! joskus sitä vaan onnistaa:) ja kuvatkin niin aurinkoisia teistä, ihana fiilis teillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vauva nauraa melkein aina, se on ihmeellinen tapaus.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos, on kyllä. Kauan on näitä etsitty :)

   Poista
 4. Oi vau! Juuri huomasin, että mun vastaavan tyyliset, tosin nykytuotantoa olevat kengät ovat monen vuoden ahkeran käytön jälkeen hajoamassa, eli pitäisi löytää uudet luottopopot. Nämä ois kyllä ihan täydelliset, oon kade! Ja ihana nauravainen pikkuneiti, oih! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä kulutin yhdet vastaavat nykyaikaiset ihan riekaleiksi ja nyt on toiset menossa, tosin ovat vähän nilkkurimaisemmat kuin nämä. Kumman vaikea on löytää tällaisia aika peruskengän mallisia, kun eivät ilmeisesti nyt ole muodikkaat.

   Poista
 5. Iloisia ilmeitä, kivat kengät. Todella kohtuullinen hinta kauniista kengistä. Kävin muutamalla kirppiksellä pitkästäaikaa, mutta hinnat olivat nousseet liikaa, joten lähdin tyhjin käsin pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hinnoittelu on kovin myyjäkohtaista hyllykirppiksillä, mutta kaikkiaan hintataso on toki korkeampi kuin vaikka viisi vuotta sitten.

   Poista