perjantai 20. marraskuuta 2015

Punainen kynttiläasetelma


Jouluinen kynttiläkuva on samalla kontribuutioni Facebookin kynttiläasetelmahaasteeseen. Olen joskus ihmetellyt, miksen ikinä saa mitään kuvahaasteita, mutta ehkä fb-fiidiäni seuraavat saavat ihan tarpeekseen ottamiani kuvia nähtäväksi.

Mutta tämä joulua ennakoiva kuva on siis haastekuva. Kuvassa on kaksi tämän syksyn löytöä, oikeita paloturvallisuuden kukkasia molemmat: perinteinen ruotsalainen kaksipuolinen JUL-kynttelikkö on puuta, ja tonttukynttelikkö on kynttiläkuppeja lukuunottamatta muovia. JUL löytyi huomenna toimintansa lopettavalta Emmauksen kirpputorilta, ja tonttujuttu Kontin joulutorilta. Hupaisaa sinänsä, että minulla oli toinenkin tonttukynttelikkö ja myin sen pois; nyt toisen löydettyäni halusin kuitenkin pitää sen itse, vaikka se ei tyyliltään olekaan ihan keskeisintä Hopeapeiliä. Myös kynttilät ovat kirppislöytöjä, luullakseni vanhoja kaikki. JUL-kynttelikön alla on Fazerin kangaspäällysteinen suklaarasia, jollaisia mieluusti keräisin, jos ne mahtuisivat johonkin!

Oikeastihan en juuri polta kynttilöitä kissan ja nyt myös vauvan takia, mutta käyväthän nuo koristeista ilman tultakin, eikö?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti