maanantai 26. lokakuuta 2015

Pussi sekalaisia


Joskus pussi sekalaisia tarkoitti irtokarkkeja, nykyisin esimerkiksi joulupalloja. Tämä oli hyvä pussi, hintansa väärti: kaksi vanhaa lasikelloa, neljä vanhaa käpyä, saumapalloja ja vielä muutakin yhteensä eurolla. Kontin joulutori on auennut, jos joku jouluhullu ei vielä ole huomannut.

12 kommenttia:

 1. Juu, huomasin viime viikolla, että oli kassan edessä joulutavaroita;) Sitä edellisellä kerralla käydessä siinä oli juomalaseja. Ja joskus aiemmin sateenvarjoja, joita ostinkin. Niitä hajoaa aina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä uusia (ehjiä!) sateenvarjoja tuottaa tuo talon roskis nopeampaan tahtiin kuin niitä hajoaa :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Joo, ihme kyllä löytyi tällainen, vaikka muuten joulutavaroissa oli todella vähän vanhaa. Joskus tärppää!

   Poista
 3. Voi ihanuus mitä löysit. Täytyypä katsoa noita(kin) sillä silmällä kun kirppiksiä koluaa :) Meillä oli aikoinaan kotona noita lasisia jouluaplloja vaan rikkihän ne ovat menneet aikojen saatossa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän niille helposti käy, ja siksi ovat kirppiksilläkin harvinaisia. Lasipalloja löytää parhaiten antiikkiliikkeistä, mutta tavalliselta kirppikseltä taas paljon muuta, vähän uudempaa vanhaa hauskaa.

   Poista
 4. Muistan nuo pallot ja kävyt lapsuudesta. Voi miten hyvä löytö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina nämä ilahduttavat, vaikka omassa jemmassa on jo varmaan viiden joulukuusen koristeet :)

   Poista
 5. Sama meillä, palloja olisi jo muillekin jaettavaksi, mutta silti kuolaan vanhojen perään. Täälläpäin Kontissa pallot myydään irtotavarana, joten korista on helppo poimia sitten vain ne vanhat mikäli niitä on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun täälläkin olisi irtsareina. Yhä useampi kirppis pussittaa joulukoristeita, ja melkein aina niissä on seassa ei-niin-kiinnostaviakin. Myyn aina ylimääräisiä pois, mutta silti voisin perustaa joulupallomeren :D

   Poista
 6. Minulle oli ihan uusi juttu tuo, että pussi sekalaisia tarkoittaa myös joulukoristeita. No voihan pussi sekalaisia tarkoittaa vaikka nauloja, erilaisia. Kivoja sekalaisia tuossa sinun pussissasi! Kohta ajankohtaisia.
  Hyvää Pyhäinpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä ettei se tarkoittaisi ihan mitä tahansa sekalaisia :) Ja nämä tosiaan tulevat pian ajankohtaisiksi, onhan huomenna jo marraskuu ja siten virallinen jouluvalmistelujenaloituskuu!

   Poista