keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Valkokaulusleninki

Tänään uskalsin kokeilla, mahtuuko helmikuussa Pelastusarmeijalta pelastettu sininen leninki päälleni. Ja kas, melkein se mahtui!


Mittanauhan avulla selvisi, että olen lähes raskautta edeltävissä mitoissa, vain rinnanympärys heittää ylöspäin. Tämäkin puku istuu paremmin, kun imetys joskus on ohi. (Vintage ja vauva muuten sopivat huonosti yhteen myös siksi, että vauva haluaa syötyään ja väsyneenä hieroa naamaansa äitiin. Siihen sillä tietysti on oikeus, ja sitä paitsi se on aika liikuttavaa, vaikkakin sotkuista.)

Ostohetkellä mietin, onko valkoinen kaulus liikaa vai juuri sopivan sievä 60-luvun alkupuolen henkeen. Mitä mieltä olette? Päätin toistaiseksi jättää kauluksen paikalleen, mutta en tunne oloani ihan kotoisaksi sen kanssa. Toiminee paremmin, kun löydän paremmat asusteet: valkoiset kengät ovat tietysti vielä talvivarastossa vintillä, ja ohuet sukatkin olisivat kivat.

10 kommenttia:

 1. Olen edelleen sitä mieltä, että kaulus kruunaa asun. :) Ja mekko on muuten tosi kaunis ylläsi! - Lotta.

  VastaaPoista
 2. Kyllähän sen on tiennytkin, että vaate pitää nähdä päällä... ja tässä se taas tulee todeksi: Se on upea sinun päälläsi! Tämän kuvan perusteella sanoisin, että kaulus on siinä tosi hyvä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Metsäntyttö. Ehkä se kaulus kuitenkin jää :)

   Poista
 3. Oo mikä vyötärö! Mun mielestä kaulus on piste I:n päälle. Sopii erittäin hyvin koska puvussa muutenkin vähän valkoista. Toisaalta mä olen ehkä vähän jäävi sanomaan koska rakastan valkoisia kauluksia ;) tuolla pesukorissa juuri odottelee yksi vintagelöytöni jossa on valkoiset kaulukset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on vähän epämääräinen suhde kauluksiin muutenkin, mutta erityisesti valkoisiin. Tämä on kai ainoa valkokauluksinen pukuni.

   Poista
 4. Kyllä oot nopeasti saanut mittasi takaisin. Kaulus sopii mekkoon ja kaipaa kesäisiä sukkahousuja, helmikorvanappeja ja helminauhaa sekä valkoisia korkokenkiä kaverikseen. Hyvin sopisi kekkereihin ja tulee mieleen iltapäivän tee kutsut. Sellaiset Englantilaiset, jossa mukavassa seurassa poristen siemaillaan aidosta teekupista teetä ja maistellaan monen moista syöminkiä.

  Ehkä kuitenkin, jos noin ihanan mekon omistaisin irrottaisin kalukset ja käyttäisin arkisemmissa kyläily ym tilanteissa mekkoa.Sitten niihin juhliin laittaisin valkoisen kauluksen taas paikalleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Englantilaiset teekutsut on hauska mielleyhtymä tästä puvusta. Itse mietin suomalaista vappua, sitä vanhan ajan juhlaa, kun vaaleat kevätvaatteet sai kaivaa esiin ja käytiin ne yllä kävelyllä. :)

   Poista
 5. Täähän on upea! Ja just noilla kauluksilla😀 vapputorille päälle, ehdottomasti😅

  VastaaPoista