maanantai 27. huhtikuuta 2015

Kasvisto

Joskus jokin tavara on suorastaan pakko ostaa kirpputorilta, vaikka sille ei oikeastaan ole käyttöä. Olisiko joku muka voinut jättää nämä suloistakin suloisemmat kasviston kannet ostamatta, kun hintaakin oli vain euro?


Tuskin alan kerätä kasvikokoelmaa, mutta jotain tässä voisi säilyttää... valokuvia? talteen otettuja lehtijuttujani? Vauvan onnittelukortit ja muut muistot on jo talletettu suklaarasiaan. Vai olisiko tästä tauluksi ihan sellaisenaan? Design on niin ihastuttavan 50-lukulaista, että tätä voisi katsella seinälläkin.

6 kommenttia:

 1. Ohoo miten värikäs Kasvisto! Itselläni on hiukan vanhempi versio, mustakantinen jossa on kultaiset kirjaimet ja mustat nauhat. Omani on ihan seinällä koristeena valokuvien ja perhostaulujen kanssa. Harmi ettei yhtään kasviarkkia ole säilynyt tallessa kasviston mukana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässäkään ei ollut, sen verran on siisti, että saattaa olla käyttämätönkin. Pitää ehkä sittenkin itse alkaa kerätä niitä kasveja?

   Poista
 2. Kasviston kerääminen kuulostaa ihanalta. Ehkä sellaista voisi harrastaa? Ajattele miten ihanaa hyvin kuivattuja niittykukkia olisi ihailla talven keskellä. Ainakin se on harrastus, jonka tulokset näkyvät. Pidän kansion kuosista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se olisi myös hyvin retro harrastus, jollei peräti vintagehenkinen! Itse olen toistaiseksi keräillyt luonnosta juttuja vain syötäväksi.

   Poista
 3. Oi, tuollainen kasvisto olisi ihana ♥.
  Opiskeluaikoina jouduin keräämään kasvion, mutta siitä on selvästikin tarpeeksi aikaa (10-v.), kun tekee mieli kerätä uusi. Opiskeluaikainen kasvisto on "pahveissa", jotka on päällystetty Kiurujen yö -tapetilla -siitä pidän edelleenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin pitäisin - meidän edellisen kodin makuuhuoneen seinä oli harmaapohjaista Kiurujen yötä. :)

   Poista