lauantai 24. tammikuuta 2015

Kevään toivelista

Olen edelleen kotona ja yhtenä kappaleena. Vauvalla on kaikki hyvin yksiössään, minua kyllästyttää ja olo on ajoittain tukala. Tekemistä on vaikea löytää, paitsi syömistä ja ruoanlaittoa - uunissa on parhaillaan lasagne. On siis aivan sopiva hetki suunnata ajatuksia tulevaan ja listata kevään tyylitoiveita, kun pian saan kehoni taas omaan käyttööni. Toki pienen ihmisen ruokaileminen on huomioitava pukeutumisessa ensimmäisten kuukausien ajan; viimeksi täysimetystä kesti viisi kuukautta.

Mitä siis toivelistalla on?

1. Lola Ramonan kengät. Turvonneet sämpyläjalat kaipaavat pientä palkintoa, kunhan ylimääräinen kannettava kuorma on poistunut; sitä paitsi en ole ostanut kohta kahteen vuoteen kenkäkaupasta mitään itselleni ja koen, että voisi olla aika. Vielä en tiedä, mikä malli olisi riittävän käytännöllinen, mutta samalla riittävän söpöilevä ja överi. Minulla oli nätit ja mukavat Lola Ramonan ballerinat, jotka olen käyttänyt niin loppuun, että alensin ne mökkipihakengiksi. Nyt kuitenkin melko tukevakorkoiset korkkarit houkuttelevat eniten, kaupunkikengät, jotka jalassa voi työntää vaunuja. Ehkä nämä Lolat?2. Leveähelmainen paitapuku. Olen käyttänyt melko lyhyitä ja kapeita trikoisia hameita tasapainottaakseni yläkropan massiivisuutta, joten kun vatsa vähitellen taas kutistuu, leveä helma on erittäin tervetullut. Arkinen paitapuku taas on edestä napitettavana kelpo imetysvaate. Se voisi olla puuvillakankainen, jotta konepesu onnistuu, ja yksivärinen, esimerkiksi sininen tai punainen, jotta sitä voi asustaa eri tavoin. Vaikkapa tämän tapainen, helmassa vähän enemmän laskoksia:


3. Kauniit alusvaatteet. Ja tukevat. Sellaiset, jotka auttavat palaamaan entiseen muotoon ja samalla miellyttävät silmää. Esimerkiksi What Katie Did -merkillä olisi kaikenlaista kivaa, vaikkapa jotain tällaista - tai sitten voisi investoida katseenkestäviin imetysliiveihin, jollaisia löytyy esimerkiksi Hot Milkiltä. Entisiin alusvaatteisiini en mahdu vielä aikoihin, muistan hyvin, millaiset kurvit täysimetys tuottaa.

4. Nimiäisjuhlapuku. Pikkuisen nimenantojuhla on niin hieno ja harvinainen tapaus, että haluan hankkia sinne uuden puvun. Juhlimme kotona, joten mikään tanssiaisleninki ei tule kyseeseen; värimaailma voisi olla keväinen, koska juhla ajoittunee pääsiäiseen. Kuvan puku on aivan väärää kokoa enkä siksi voi sitä ostaa, mutta siinä on oikeaa henkeä.


Siinä tärkeimmät tämän hetken toiveet. Hassua kyllä, odotan monien vanhojen vaatteideni tapaamista enemmän kuin uusien hankkimista. Ehkä se liittyy oman tyylin löytämiseen?

2 kommenttia:

  1. Minä jo odotin, että vauveli olisi päättänyt tulla maailmaan , vielä antaa odotuttaa :) nuo Lolat on aivan ihanat ❤️ ja nimiäismekko- näyte myös !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vielä antaa odotuttaa, kyllä. Saa nähdä, miten kauan, esikoinen syntyi viikon myöhässä ja siihen päästään tiistaina.

      Poista