torstai 13. marraskuuta 2014

Vielä kerran viininpunainen

Nyt oli kamera ladattuna päivänvalon aikaan, ja saatiin napatuksi tämä ainakin kolmas asukuva, jossa viininpunainen jerseymekko esiintyy. Rusettikauluspaitapusero on normaaliajan vaatteitani, ja jos ette kerro kenellekään, voin paljastaa, että läheskään kaikki sen napit eivät mene kiinni. Tämä ei onneksi näy päälle, joten ihan hyvästä työvaatteesta vielä käy!


Kengät ovat itse asiassa kuvausrekvisiittaa, remmikengät tuntuisivat liian viileiltä tuolla ja lähdinkin työkeikalle nilkkurit jalassa. Jotenkin ihmeellisesti on käynyt niin, että korkokengät tuntuivat huonommilta muutama viikko sitten. Nyt tuollainen 6-7 sentin korko ei tunnu selässä kovinkaan pahalta, kunhan se on riittävän tukeva eikä kävelemistä tarvitse jännittää.

Karvainen assistentti osallistui kuvauksiin omalla tavallaan ja lähettää faneille terveiset.


Ja sisustuskuva. Kun oli parin päivän ajan lunta, tietysti piti tehdä ikkunalle talviasetelma. Ei vielä jouluasetelma kuitenkaan, saanen huomauttaa! Ei yhtään tonttua, punaista väriä tai edes joulupalloja!

8 kommenttia:

 1. Tykkään tuosta yhdistelmästä. Paitis tuo kivan lisän mekkoon. Tuon tapaisia pieniä elämiä on meillä kanssa kerätty. Ne on ihastuttavia ja sitä on myös tuo karvainen kaveri, joka katsoo suoraan kameraan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissu katsoo kuvaavaan isäntäänsä vetoavasti, että jos vielä vähän leikittäisiin :)

   Poista
 2. Kaunis värisävy mekossasi - ja hienosti olet säästynyt esim. jalkojen turvotuksilta; upeat sääret;)
  Ja vallan suloinen on kuvausassistenttisi<3
  Tsemppiä odotuksen loppuajalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jalat tosiaan ovat vielä ihan kunnossa, olivat viimeksikin lähes laskettuun aikaan asti. Verensokereista en sitten sanokaan tässä yhtään mitään, ettei mene vaivojen valitteluksi...

   Poista
 3. Kaunis mekko, itse haluaisin myös tuon värisen. Ihana sinun kissasi, minulla on ollut samanlainen Siiri-kisu.
  Pidän tuosta vanhahtavasta kyntteliköstä, ne on niin paljon sympaattisempia kuin nämä nykyiset mitä kaupoissa on tarjolla. Niitä vain harvoin löytyy kirppiksiltä ehjinä. Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nämä kyntteliköt alkavat tosiaan käydä harvinaisiksi. Minulla on sentään tämä ja pari vähän tavallisemman näköistä 60-luvun mallia, mutta aina käyn Traderassa ihailemassa kaikkia ruotsalaisia vintagekynttelikköalan hienouksia.

   Poista
 4. Kaunis, upea olet myös viimeisilläsi raskaana��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päivi. Teettää kyllä jo töitä pukeutua jotenkin järkevästi tämän mahan kanssa!

   Poista