torstai 6. marraskuuta 2014

Telttapukukausi, lumisadekausi

Ja miksi tällainen ilme?


Sataa lunta silmiin! Tämä päivä lasketaan varmaan Turussa jo ensilumen päiväksi, sen verran sakeanaan ilma on valkoista ja maahankin sitä jää.

70-luvun äitiyspuku UFF
neulebolero lahja naapurilta
pitkähihainen äitiyspaita Facebookin äitiysvaatekirppis
sukkahousut H&M, kengät Anttila, korut kirppislöytöjä

Tänään päällä on ensimmäistä kertaa Pikku Myy -mallinen 70-luvun telttamekko. Pia & Paulan valmistama punainen villasekoiteliivihame on hihaton, siksi se sai kerroksen alle ja päälle. Tällainen vaate on oikeasti todella mukava, ja vatsan kohdalla tilaa pitäisi riittää raskauden loppuun saakka. Toinen ongelmahan raskaudessa on rinnanympärys; tästäkin puvusta piti avata hiukan sivusaumoja kainalon alta, että yläosakin istuisi hyvin. Vaaterekillä odottaa toinenkin melkein samanmallinen saman merkin puku, harmaata paksumpaa villaa pakkaskeleihin.


Puisto näyttää tällä hetkellä tältä, ja näytti se huomenna miltä hyvänsä, käytän tätä tekosyynä kaivaa jouluvalot kaapista!


6 kommenttia:

 1. Pikkumyyn mieleen tuovat mekot sopivat raskausajan vaatteeksi. Tyylikäs asu ja kauniin punainen väri. Helman pituuskin juuri sopiva, kun tuo sirot sääret kauniisti esiin.

  Villasekoitekynä hame on täällä kaivettu kaapista esiin. Aikaharva käyttää hametta, mutta minusta kauniit vaatteet piristävät mieltä ja hyvä kynähame kestää aikaa ja käyttöä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kynähame on loistava vaate! Ja jokaiselle varmasti löytyy sopivan pituinen ja hyvin istuva, joten kannattaa rohkeasti kokeilla :)

   Poista
 2. Käytännöllinen mekko ja punainen väri piristävä näin harmaana vuodenaikana. Sopii jouluunkin. Suosikkikuvani oli tuo kolmas. Siellä sitä lunta odotellaan :) ja täällä minä kauhistelen, että kohta sitä taas riittää kolattavaksi asti. Valaisee se kyllä kivasti maisemia. Metsäntyttö

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, vähän mietin, onko tuo tonttu/pikku Myy -assosiaatio jo vähän liikaa, mutta kun punainen kuuluu normaaliinkin värikarttaani... :)

   Poista
  2. Ei ole liikaa! Ei se minulle mitään tonttujuttua kuitenkaan mieleen tuonut, eikä Pikku Myytäkään. Muuten vain mietin, kun sinäkin tykkäät joulua odotella hyvissä ajoin. Minusta tuo on kyllä kiva.

   Poista
  3. Minulle itselleni nuo tulivatkin mieleen, en siis ajatellut että sinulle :)

   Poista